06.12.2022 |

L'emergència climàtica, protagonista de la Mostra d’Humor Gràfic Humoràlia

La inauguració tindrà lloc el dimecres 6 d'octubre a Sala de Juntes de la Facultat de Dret de la UdL

Humoràlia 2021
Humoràlia 2021
L'emergència climàtica, protagonista de la Mostra d’Humor Gràfic Humoràlia

El pròxim dimecres dia 6 d'octubre, a les 18:00 hores, tindrà lloc la inauguració de la mostra Humoràlia, organitzada cada dos anys per la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida i l'associació cultural Humoràlia.

L'objectiu d'Humoràlia és sensibilitzar sobre els drets humans a través de l'humor gràfic

Enguany, la cita porta el títol 'SOS Clima: sense planeta no hi ha futur' i explora des de l'humor i amb una clara voluntat crítica, les causes i les conseqüències de la principal amenaça que afronta la humanitat: el canvi climàtic.

L'exposició compta amb 50 obres seleccionades entre les més de 300 propostes rebudes d'autors i autores de 43 països diferents.

La mostra es podrà visitar al vestíbul de l'edifici Polivalent del campus de cappont durant tot el mes d'octubre abans d'iniciar la itinerància

L'acte d'inauguració s'iniciarà a la sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la UdL amb la xerrada 'Escalfament global i drets humans: migracions climàtiques' de Miguel Pajares, president de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat (CEAR) i expert en migracions, sobre un dels principals impactes de la crisi climàtica.

Seguidament, a la zona exterior de l'edifici contigu, tindrà lloc l'inauguració de la mostra.

La música electrònica i experimental d'Inlet Industry acompanyarà l'acte, on també es podran degustar aperitius ecològics fets amb plantes silvestres de la mà del col·lectiu Eixarcolant.

 

 

 

 

 

L'emergència climàtica, protagonista de la Mostra d’Humor Gràfic Humoràlia
comentaris