30.11.2021 |
Territoris.cat

L'empresa AKIS Research guanya el premi Tecnològic de Fira Sant Miquel

Primer Premi Innovació Tecnològica Sant Miquel 2018
Primer Premi Innovació Tecnològica Sant Miquel 2018
L'empresa AKIS Research guanya el premi Tecnològic de Fira Sant Miquel

El Jurat del Premi a la Innovació Tecnològica i Seguretat en el Disseny de les Màquines Agrícoles i dels Equips de la Indústria Agroalimentària, guardó organitzat en el marc de la Fira Agrària de Sant Miquel i del Saló Eurofruit, ha atorgat el Primer Premi, dotat amb mil euros, a la firma expositora AKIS Research, pel sistema de reg i fertilització WatmanPRO, idoni per visualitzar les operacions efectuades a través de telèfon mòbil i altres dispositius, la qual cosa facilita la presa de decisions envers aquests processos.

La empresa AKIS ha presentat una sistema amb tecnologia pròpia que permet l'ajust dels coeficients de cultius, en cada moment i per a cada parcel·la. Aquesta tecnologia ha fet accessible el sistema a l'agricultor, als tècnics assessors i a altres persones que prenen decisions

Segon Premi Innovació Tecnològica Sant Miquel 2018El sistema ofereix algoritmes de càlcul de la recomanació de reg molt precisos i flexibles que permeten actualitzacions constants i una ampliació del servei molt ràpida. El sistema destaca per la facilitat d'ús, amb un format senzill i fàcil d'entendre. Cada pagès rep setmanalment les recomanacions de reg agrupades per caseta, i pot entrar al sistema des de qualsevol dispositiu (smartphone, ordinador, tauleta) i consultar en una sola pantalla les dades de reg, previsió meteorològica, plans de fertilització, recomanacions puntuals, etc.

Tercer Premi Innovació Tecnològica Sant Miquel 2018El Jurat ha atorgat el Segon Premi a la firma expositora Maquinària Atomitzadora, pel polvoritzador MAKATO Sirocco O3, que porta implementat el sistema d'aplicació d'ozó en els tractaments fitosanitaris.

El Tercer Premi ha recaigut en la firma Maquinària Agrícola PLUMED, per l'accessori de distribució de purins de mànegues ALP, el qual dona resposta a la necessitat de deixar d'aplicar purins mitjançant sistemes de plat, ventall o canons.

L'empresa AKIS Research guanya el premi Tecnològic de Fira Sant Miquel
comentaris