Fins al 31 d'agost

L'hosteleria lleidatana reactiva la 9a edició del 'Tasta la fresca'

Les 40 terrasses participants ofereixen una oferta gastronòmica especial a tota la seva clientela de 20.00 a 21.00 hores
'Tasta la fresca d'hora'
photo_camera 'Tasta la fresca d'hora'

Hostaleria de Lleida llença la novena edició de 'Tasta a fresca d'hora' de l’estiu, una campanya gastronòmica especial adreçada a tothom que decideixi sortir a gaudir de les terrasses dels bars i els restaurants de Lleida i demarcació una mica abans del que es considera l’horari habitual.

Fins el 31 d’agost, de 20.00 a 21.00 hores, 40 establiments amb terrassa oferiran els seus millors plats amb l’objectiu d’harmonitzar els horaris del servei nocturn a l’hostaleria.

A Lleida ciutat hi participaran la Brasa d’Or, Carlito’s Ham, Cent-vint-i-tres, Charlie’s, Club Tennis Lleida, De la Rosa, De Tapas, El Racó del Formatge, Galindo, Horatio, Il Capuchino, Julián, Kroxan, La cuina del Martín, La Mina, Lemone, L’estació, Maitankis, Merxe’s MilSabors, Mr. Nyam-Nyam, New Class, Tukuman, Trutinet, Unplug, i Villa Ferrara.

Pel que fa a la demarcació, Artapa 1224 (Tàrrega), Cal Pintor (Arcavell), Can Peixan (Alcarràs), Cardós (Ribera de Cardós), Cerdanya  Ecoresort (Prullans de la Cerdanya), Cherokee (Sort), Hostal del Carme (Vilagrassa), Florensa (Bellpuig), Lo Cafetó (Torrefarrera), Tapas Nou (La Seu d’Urgell), Saladà (Alcarràs), Val d’Àneu (Esterri d’Àneu) i Xaloc (La Seu d’Urgell).

comentaris