Lidl repartirà 100.000 quilos d'aliments per la gent gran a través de Creu Roja

Lidl vol contribuir així al fet que les persones més vulnerables puguin tenir accés a aliments bàsics durant aquesta situació d'emergència sanitària
Els voluntaris preparant els aliments per distribuir
photo_camera Els voluntaris preparant els aliments per distribuir

Lidl Supermercats vol continuar contribuint al fet que totes les llars a Espanya tinguin els aliments que necessiten per a afrontar l'Estat d'Alarma. Per aquest motiu, la companyia ha arribat a un acord amb Creu Roja perquè un dels col·lectius més desprotegits, com són les persones gran que viuen soles, tinguin en el seu rebost els aliments bàsics assegurats, durant les pròximes setmanes.

Així, Lidl distribuirà a través de Creu Roja uns 100.000 quilos d'aliments a més de 8.000 persones grans. Les 100 tonelades d'aliments es faran arribar a Madrid i Catalunya, els dos territoris més afectats per l'epidèmia de coronavirus, per tal que els distribueixin els voluntaris i voluntàries de Creu Roja. L'entitat farà arribar els productes als domicilis dels beneficiats.

Treballs de distribució de Creu RojaEntre els productes que es lliuraran a aquest col·lectiu es troben: conserves de peix i de verdura, oli, llet, brou en brics, pasta i tomàquet fregit.

La companyia té la voluntat d'atendre persones grans que viuen soles i en situació de vulnerabilitat perquè no tenen familiars que puguin atendre-les, o que problemes de mobilitat els impedeixin sortir a fer la compra

Creu Roja va atendre a més de 240.000 persones grans i cuidadores l'any passat en risc de vulnerabilitat, en aquests territoris, una situació que ara per ara es veu agreujada a conseqüència de l'epidèmia de la COVID-19.

Lidl Supermercats porta a terme aquesta actuació en el marc del seu projecte de Responsabilitat Social Corporativa, que des de fa anys col·labora amb més de 40 entitats socials i ONGs en projectes que contribueixen a millorar les condicions de vida dels col·lectius més necessitats.

Comentaris