Lleida es mulla doblement per l'esclerosi múltiple en un Mulla't passat per aigua

Mulla't 2019 a Tàrrega
photo_camera El Mulla't 2019 a Tàrrega - Ajuntament de Tàrrega

Lleida es mulla doblement per l'esclerosi múltiple. La 26a edició del Mulla't, la iniciativa solidària destinada a recaptar fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple, va celebrar-se al llarg de tot el territori lleidatà, amb les piscines municipals d'Almenar com a seu central de l'acte a la província, malgrat les amenaces de pluja. 

L’Ajuntament d’Almenar és un dels més assidus col·laboradors, ja que des de l’any 1999 hi ha participat de manera ininterrompuda, junt amb el Club Natació Almenar, sempre implicat amb el Mulla’t

Degut al temps advers, algunes de les activitats que s'havien programat pel matí van haver-se de suspendre, i alguns dels mMullat Bell-llocunicipis van decidir ajornar l'acte a la setmana que ve. Amb tot, la pluja i el vent no va evitar que els membres del Club Natació Almenar es llencessin a la piscina olímpica per demostrar el seu suport a la causa, mentre que activitats paral·leles que tenien lloc fora de l'aigua, com la caminada, sí que van mantenir-se.

Aquest any, la recaptació va destinada a fer visibles els símptomes invisibles de la malaltia, com poden ser la fatiga, els dolors neuràlgics, els trastorns urinaris o la depressió, entre altres

Tàrrega, Bell-lloc, Balaguer i Artesa de Lleida van ser alguns dels municpis que van atrevir-se a llençar-se a l'aigua i mullar-se per l'esclerosi múltiple malgrat els contratemps meteorològics. Petits i grans van ignorar bromes i vent per fer el salt solidari a les respectives piscines municipals.

Mulla't les Borges BlanquesEl Mulla't 2019 a les Borges Blanques - Ajuntament de les Borges Blanques

Mulla't BalaguerEl Mulla't 2019 a Balaguer - Mulla't

A les Borges Blanques, fins i tot l'empresa Tritó Diving Center de les Borges va dur-hi a terme batejos de submarinisme per a persones a partir de 12 anys.

Amb uns 650 municipis participants de tot Catalunya, el seu rècord fins al moment, en el Mulla't 2019 la fundació ha recaptat 300.000 euros contra l'esclerosi

Mulla't Bell-lloc2El Mulla't 2019 a Bell-lloc - Ajuntament de Bell-lloc

Altres formes de mullar-se per l'esclerosi múltiple

Una altra forma de col·laborar amb la Fundació és comprant al supermercat l’oli del Mulla't, OleAurum, elaborat per petits productors catalans units sota la marca Olis de Catalunya, que cedirà 1 euro a la Fundació, sense cost per al consumidor, per cada ampolla venuda durant el mes de juliol.

 

Comentaris