30.09.2020 |
Territoris.cat

Localitzen una plantació de marihuana entre Bellvís i els Arcs

La plantació localitzada a Bellvís
La plantació localitzada a Bellvís
Localitzen una plantació de marihuana entre Bellvís i els Arcs

La Guàrdia Civil va localitzar aquest dimarts un total de 54 plantes de marihuana entre els municipis dels Arcs, a Bellvís, i Senterada. La plantació més important era la dels Arcs, on van trobar 45 plantes d'aproximadament 2 metres amb un pes total aproximat de 323 quilos. La policia va detenir als tres suposats responsables del cultiu d'aquesta plantació que estava vigilada de forma ininterrompuda les 24 hores del dia. Són dos homes i una dona de 32, 43 i 37 anys, tots ells de nacionalitat romanesa i se'ls ha detingut per un delicte contra la salut pública.

En el cas de la plantació de Senterada, s'hi van trobar 9 plantes amb un pes de 20 quilos i la policia va denunciar administrativament el seu responsable, un home de 43 anys de nacionalitat espanyola.

Segons la Guàrdia Civil la intervenció relacionada amb la plantació dels Arcs va començar al juny, quan agents de la Unitat Orgànica de Policia Judicial, en el marc de l'Operació Arcs 2019, van assabentar-se que per la zona hi podria haver una plantació il·legal de cànnabis. La plantació es trobava a l'aire lliure i funcionava a ple rendiment segons la policia, que també ha precisat que es trobava a la fase final del seu desenvolupament. Les plantes estaven directament plantades a terra i es trobaven amagades al davall d'una malla perquè no fossin vistes pels agents.

Localitzen una plantació de marihuana entre Bellvís i els Arcs
comentaris