La música llatina serà la protagonista de la nova edició del Mamapop

L'organització la descriu com una de les edicions més exigents i de major qualitat amb 45 músics sobre l'escenari, presència simfònica de la JOP i 3 sessions que es faran al Teatre i Palau de Congressos i Convencions de La Llotja
Presentació de la nova edició del Mamapop ©Mamapop
photo_camera Presentació de la nova edició del Mamapop ©Mamapop

Arriba la 7a edició del Mamapop amb més força que mai i amb la música llatina com a protagonista. L'organització ha mostrat la seva voluntat de créixer i presentar l'edició més exigent i de major qualitat de la trajectòria de l'esdeveniment. 

Mamapop, promogut per Manel Simon i Barbero, és la producció artístic-musical més important feta a Lleida i des de Lleida i la primera font privada de finançament de l'IRBLleida on ja s'han pogut destinar més de 140.000 euros a la recerca

La programació compta amb 45 músics sobre l'escenari, la presència simfònica de la Jove Orquestra de Ponent i 3 sessions que, per primer cop, es faran al Teatre i Palau de Congressos i Convencions de La Llotja els dies 26 i 27 de novembre de 2022. 

El concert farà un repàs per les cançons més reconegudes d'artistes com Celia Cruz, Gloria Stefan, Marc Anthony, Ruben Blades, Luis Miguel, Luis Fonsi, Coti, Juan Luis Guerra y los 4.40 i David Bisbal, en un desplegament de professionalitat i solidaritat que es traduiran en emoció i recerca. 

Seguint la seva línia solidària, el benefici íntegre del concert es destinarà a l'IRBLleida pels projectes d'investigació, liderats pel Dr. Serafín Morales. La presidenta de l'Associació de dones intervingudes de mama, Digna de Torres, ha recordat la rellevància que té la recerca i la prevenció per aconseguir incrementar la xifra del 85% de pacients que, ara per ara, aconsegueixen superar la malaltia. 

Les entrades, que tenen un cost de 25 euros, ja es poden adquirir a través de la pàgina web del Mamapop i també es poden comprar presencialment a les instal·lacions de l'Escola Inlingua i de l'Escola de Música L'Intèrpret de Lleida.

Comentaris