27.11.2022 |

Mollerussa fa el simulacre per provar el dispositiu del 14 F al Pavelló Firal

A banda del personal propi, per afavorir les mesures de mobilitat interna i de seguretat, es comptarà amb la col·laboració de 12 persones auxiliars entre personal contractat i voluntaris de Protecció Civil que donaran suport als funcionaris municipals
Simulacre de les mesures de seguretat al Pavelló Firal de Mollerussa @ajmollerussa
Simulacre de les mesures de seguretat al Pavelló Firal de Mollerussa @ajmollerussa
Mollerussa fa el simulacre per provar el dispositiu del 14 F al Pavelló Firal

L’Ajuntament de Mollerussa ja té a punt al Pavelló Firal el dispositiu organitzat per garantir aquest diumenge unes eleccions segures seguint el protocol de prevenció de la Covid-19. El consistori ha optat per concentrar en aquest espai de 6.000 m2 les 11 meses dels 3 col·legis electorals que hi ha a la ciutat amb l’objectiu d’afavorir un millor control de totes les mesures a complir.

Simulacre de les mesures de seguretat al Pavelló Firal de Mollerussa @ajmollerussaAquest divendres una quinzena de persones de la plantilla municipal que treballarà  en el dispositiu han participat d’un simulacre per comprovar que els circuits han estat correctament dissenyats per complir amb les mesures de seguretat establertes. El personal ha recreat les diferents situacions en les quals es poden trobar la ciutadania a l’hora d’anar a votar per tal de preveure tots els supòsits i prestar el suport necessari als membres de les meses que presidiran les votacions. Fins i tot han rebut un curset de com cal posar-se i treure els EPI que alguns d’ells hauran de vestir-se de 7 a 8 de la tarda, hora en que es recomana la votació de les persones que estiguin fent quarantena per estar malalts o haver estat en contacte estret amb una persona malalta.

 A banda d’aquest personal propi, per afavorir les mesures de mobilitat interna i de seguretat, es comptarà amb la col·laboració de 12 persones auxiliars entre personal contractat i voluntaris de Protecció Civil que donaran suport als funcionaris municipals. Totes aquestes persones així com els membres de les meses electorals escollides en sorteig comptaran amb tot el materials de protecció necessari per poder dur a terme la seva funció amb seguretat.

Mollerussa fa el simulacre per provar el dispositiu del 14 F al Pavelló Firal
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement