El mollerussenc Robert Brufau, nou director de l'Auditori de Barcelona

El músic mollerussenc Robert Brufau, nou director de l'Auditori de Barcelona
photo_camera El músic mollerussenc Robert Brufau, nou director de l'Auditori de Barcelona

El Consell Rector del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra ha ratificat aquest dijous la proposta de la comissió de valoració del procés de selecció per a la direcció de L'Auditori de Barcelona i ha nomenat al mollerussenc Robert Brufau director de la institució pels pròxims quatre anys en substitució de Joaquim Garrigosa.

La comissió ha aprovat la candidatura per la seva trajectòria professional, l'ampli coneixement del sector musical i el seu vincle amb L'Auditori, del qual ha estat director de programació fins ara

Brufau, també és membre de la comissió artística de la European Concert Hall Organization des de l’any 2013. Anteriorment va ser responsable de producció de la mateixa institució, director gerent de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona i soci fundador del club de jazz El Gat Negre.

Auditori-BarcelonaEl nou director de la institució va estudiar música a Barcelona, París i finalment a Ginebra, on va obtenir el Diplôme de Concert de l’Haute École de Musique de Genève amb les màximes qualificacions. És també Diplomat en Ciències Empresarials i Postgraduat en Gestió i Producció d’Espectacles per la Universitat de Barcelona. Com a músic professional va ser professor del Conservatori Superior de Música del Liceu i col·laborador de l’Orquestra de la Ràdio Televisió Espanyola.

comentaris