Mor als 60 anys Antoni Flores, diputat d'ERC i regidor a l'Ajuntament de Tremp

Enginyer tècnic industrial de professió, presidia la Federació Comarcal del Pallars Jussà dels republicans des del 2012

Imatge d'arxiu d'Antoni Flores: Foto: ERC
photo_camera Imatge d'arxiu d'Antoni Flores: Foto: ERC

El diputat d'ERC al Parlament i regidor dels republicans a l'Ajuntament de Tremp Antoni Flores ha mort aquest dilluns a la tarda als 60 anys, segons han confirmat a l'ACN fonts del partit. En una piulada a Twitter, els membres del partit d'Oriol Junqueras s'han mostrat "colpits i tristos per la mort del company, amic i diputat Antoni Flores". ERC ha enviat "suport i escalf" a la família i amistats "en aquest moment tan dur". Nascut a Tremp el 1963, Flores era enginyer tècnic industrial en l'especialitat de mecànica per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Flores també havia exercit com a professor de dibuix tècnic i tecnologia a l'Institut d'Educació Secundària de la Pobla de Segur (1991-2003)

Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya des del 1992, era president de la Federació Comarcal del Pallars Jussà des del 2012. També exercia de regidor i tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tremp des del 2015 i havia estat vicepresident primer del Consell Comarcal del Pallars Jussà entre el 2019 i el 2021.

comentaris