Nogueras reclama "actuar per responsabilitat" a tots els que han avalat la "injustícia i abusos" de la cúpula judicial

La portaveu de Junts al Congrés creu que "hi ha marge" en les negociacions per les esmenes a la llei d'amnistia

Míriam Nogueras durant l'atenció als mitjans a les Borges Blanques

Data de publicació: diumenge 21 de gener del 2024, 12:38

Localització: Les Borges Blanques

Autor: Ignasi Gómez
photo_camera Míriam Nogueras durant l'atenció als mitjans a les Borges Blanques - Foto: Ignasi Gómez (ACN)

La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha carregat aquest diumenge contra la cúpula judicial espanyola i ha afirmat que per "omissió o acció" són els "màxims responsables" de la situació sociopolítica i judicial que pateix Catalunya en els darrers anys. "És una realitat que ni el mateix govern espanyol pot obviar i, per tant, reclamem que s'actuï", ha dit en una visita a la Fira de l'Oli de les Borges Blanques.

En aquest sentit, Nogueras ha demanat que "tots els que han avalat la injustícia i abusos perpetrats per part de la cúpula judicial actuïn per responsabilitat". La juntaire ha fet referència també a les negociacions per les esmenes a la llei d'amnistia i creu que encara hi ha marge

Nogueras ha considerat que l'amnistia és una de les "actuacions imprescindibles" fruit del context actual a Catalunya, del qual responsabilitza a la cúpula judicial espanyola. "Són els màxims responsables i no faria falta cap llei d'amnistia si no fos per l'actuació injusta i d'abús de l'Estat", ha afegit.

Pel que fa a les esmenes a la llei, Nogueras ha assegurat que "lluitarem fins a l'últim minut" i que encara "hi ha marge" per arribar a acords. "Que hi entri tothom i que sigui d'aplicació immediata", ha conclòs.

Comentaris