El vi Gra de Sorra l'elaboren els cellers Lagravera, Mas Blanch, Terrer de Pallars, el distribuïdor Casa Badio, i Como Pomona

Els més petits participen en la verema al celler Terrer de Pallars
photo_camera Els més petits participen en la verema al celler Terrer de Pallars

El celler Terrer de Pallars, de Figuerola d’Orcau, va ser l'escenari aquest dissabte, de una jornada de verema en la que els participants van col·laborar en una autèntica jornada vinícola, que s'emmarca en el programa d'elaboració del vi solidari Gra de Sorra.

Els participants van començar amb un esmorzar, i les activitats d'una jornada de verema amb la Piada inclosa per als més petits.

Participnts en la verema al cellerEl projecte del vi solidari Gra de Sorra l'impulsen els cellers lleidatans Lagravera d'Alfarràs, Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, Terrer de Pallars de Figuerola d'Orcau, el seu distribuïdor Jordi Hortet de Casa Badio, i la consultoria de comunicació gastronòmica Como Pomona. La venda del vi es destina a una entitat social o humanitària. El vi solidari Gra de Sorra 2017 es va destinar a  l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

El pròxim dissabte 20 d'octubre, la verema es trasllada a terres garriguenques en l'entorn del celler de la Pobla de Cérvoles Mas Blanch i Jové. La primera verema col·laborativa va tenir lloc el dissabte 6 d'octubre al celler Lagravera d'Alfarràs.

comentaris