19.10.2021 |

Núria Graham, en concert amb la seva 'Marjorie' a l'Espai Orfeó

Aquest concert forma part de la programació del cicle de concerts SALA CAT organitzat per L’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)

 

 

Foto Núria Graham -  Cedida per Espai Orfeó
Núria Graham tocarà a l'Espai Orfeó el dissabte 29 de maig - Foto: cedida per Espai Orfeó
Núria Graham, en concert amb la seva 'Marjorie' a l'Espai Orfeó

A la catalano-irlandesa Núria Graham l'hem vist créixer davant nostre des que va llançar aquelles First Tracks que evidentment no anaven a ser les últimes: encara era una adolescent, però agafava la guitarra i li sortien cançons com si ja sabés què havia de ser de gran. Després van arribar Bird Eyes i Does It Ring a Bell?, dos LPs per acabar de veure-la com a membre de la família. Però ella té la seva pròpia família, és clar: la part irlandesa ens la presenta en el videoclip de Connemara, nou single dream pop que la confirma definitivament com una compositora 360º a la qual la cubeta folkie se li queda molt petita. Després de jugar un paper vital en el debut d'Amaia, en aquest 2020 ha publicat Marjorie, la seva confirmació definitiva.

Informació Covid-19

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que l’Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors.

Informem que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l’espai, serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tan l’accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

Núria Graham, en concert amb la seva 'Marjorie' a l'Espai Orfeó
comentaris