La UdL posa en marxa el concurs de cartells de la Universitat d'Estiu

El termini per presentar les propostes s'acaba al 21 de febrer

Exposició de les propostes presentades en l'anterior edició del concurs de cartells de la Universitat d'Estiu ©UdL
photo_camera Exposició de les propostes presentades en l'anterior edició del concurs de cartells de la Universitat d'Estiu ©UdL

La Universitat d'Estiu de la UdL celebra la seva 31a edició i amb això, obre la convocatòria per a presentar nous dissenys pel seu concurs de cartells que el vicerectorat de Cultura i Extensió de la UdL fa 26 anys que manté viu.

Les obres han de ser originals i inèdites, aptes per a la reproducció en quadricromia i s'han de presentar muntades en cartó ploma

Tanmateix, els aspirants hauran de presentar una versió quadrada de l'original més petita per poder ser adaptada als diversos materials promocionals de la 31a edició de la Universitat d'Estiu. 

Les peces originals s'han d'entregar a l'oficina de la Universitat d'Estiu, ubicada a l'edifici Polivalent 1 de Cappont i tindran temps per fer-ho fins al 21 de febrer. La persona guanyadora, s'endurà un premi de 1.000 euros i tots els treballs presentats tindran l'oportunitat de formar part de l'exposició que tindrà lloc el pròxim mes de març.

El premi de l'anterior edició 

L'any passat, hi van participar 74 aspirants de diversos indrets de l'Estat -Lleida, Barcelona, Girona, València, Alacant, Castelló, València, Múrcia, Saragossa, Navarra, Santander, la Corunya, Madrid i La Rioja- i l'il·lustrador asturià resident a Borriana, Juan Diego Ingelmo Benavente es va endur el premi amb la seva obra la 'Mochila'. 

Comentaris