28.11.2022 |
Territoris.cat

Oscar Serrano guanyador del primer Tast a Cegues de San Miguel a l'Aplec del Caragol

El guanyador del Tast a Cegues de San Miguel, Oscar Serrano
El guanyador del Tast a Cegues de San Miguel, Oscar Serrano
Oscar Serrano guanyador del primer Tast a Cegues de San Miguel a l'Aplec del Caragol

La cervesera San Miguel ha ocupat un any més l'espai destacat en l'Aplec del Caragol, organitzant un seguit d'actes que compaginen la divulgació de la marca d'origen lleidatà, amb les propostes culturals, de lleure, i en aquesta edició també les mediambientals i sostenibles que han estat presents en l'Espai San Miguel.

La colla els Picarols a la que pertany Oscar SerranoUn dels esdeveniments més destacats va ser el concurs de Tast a Cegues que va guanyar Oscar Serrano, de la Penya Els Picarols, que es va imposar entre els deu semifinalistes del tast. Serrano va obtenir el xec de 1.000 euros que l'hi permetrà viatjar amb la seva colla. La resta de semifinalistes van rebre com a premi una caixa de Magna, la cervesa San Miguel oficial a l'Aplec.

La cervesera ha estrenat al seu espai de l'Aplec del Caragol els seus para-sols ecològics que actuen com un arbre. És a dir, el seu teixit és capaç de purificar l'aire i reduir els nivells de substàncies nocives gràcies a la nanotecnologia. La iniciativa respon al compromís de la cervesera amb la millora de la qualitat de vida de les persones, establert en el seu Marc Estratègic en Sostenibilitat Somos 2020.

Aplec del Caragol 2018El primer any d'espai permanent de San Miguel en l'Aplec, la marca ha dut a terme un programa d'activitats que han convidat concerts de diferents estils musicals, i la presentació de la cervesa Magna, que ha protagonitzat tastos, maridatges i en les seves consumicions dels penyistes i visitants de la quarantena edició de l'Aplec del Caragol.

Imatge de l'Espai San Miguel a l'Aplec del CaragolLa nova Magna de San Miguel, és una cervesa Golden Lager amb graduació 5,7°, elaborada seguint un procés de lupulació en tres temps, que li aporta notes d'herbes i florals de llúpol fresc i aromes a malta torrada. De color daurat intens, és una cervesa amb cos, amargor moderada i una textura sedosa en boca.

Oscar Serrano guanyador del primer Tast a Cegues de San Miguel a l'Aplec del Caragol
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement