Pa Ronyó de Torregrossa i Papanbread de Lleida obtenen un estrella DIR com a millors forns de l'Estat

Jesús Querol i Marga Cano de Pa Ronyó i Roger Canela i la Núria de Papanbread Portada
photo_camera Jesús Querol i Marga Cano de Pa Ronyó i Roger Canela i la Núria de Papanbread

Pa Ronyó de Torregrossa i Papanbread de Lleida van obtenir una Estrella DIR-informàtica, un guardó que situa els forns lleidatans entre els 80 millors de l'Estat, al mateix temps que estaran inclosos en la Ruta Espanyola del Bon Pa 2018.

L'acte que impulsen la plataforma Panàtics i Pa de Qualitat, té com a objectiu reconèixer a tots els professionals que busquen l'excel·lència de la feina del dia a dia, per aconseguir el millor pa.

Els organitzadors van visitar més d'un miler de forns de tot l'Estat dels quals se'n van seleccionar cent cinquanta com a finalistes i d'aquests els vuitanta TOP que s'inclouran en la Ruta Espanyola del Bon Pa

Els professionals que han obtingut la distinció 80 forners TOP 1Durant tot l'any s'han realitzat sis semifinals en l'àmbit nacional repartides entre sis ciutats: Motril, Bilbao, Santiago de Compostel·la, València, Barcelona i Madrid on diferents jurats formats per professionals de les diferents autonomies s'han encarregat d'avaluar, sempre d'una manera anònima, els pans que s'han presentat en cadascuna de les semifinals.

El lliurament dels guardons va tenir lloc el passat dilluns a la Sala Malena Experience de Madrid amb la participació de 150 professionals de tot l'Estat que semifinalistes de la convocatòria del 2018 dels 80 forners TOP.

Els forners lleidatans Pa Ronyó de TorregrossaPapanbread de Lleida van agrair la confiança dels seus clients, així com molt especialment als seus respectius equips de treballadors i famílies pel suport i per fer possible assolir el nivell de qualitat que els ha permès obtenir l'Estrella DIR.

Comentaris