La paeria de Balaguer treballa per iniciar el programa de gestió i control de les colònies felines

La Paeria de Balaguer ultima la implementació de la gestió i control de les colònies felines a la ciutat, a través del programa de Captura, Esterilització i Retorn
Foto de la plaça del Mercadal de Balaguer
photo_camera Foto de la plaça del Mercadal de Balaguer

Des de l’Àrea de Benestar Animal s’està treballant conjuntament i en col·laboració amb l’Associació SOS Bigotis de Balaguer per tal de dur-la a terme. En aquest sentit, s’està preparant la instal·lació de tremuges en diferents punts de la ciutat, per tal d’alimentar les colònies de gats. En aquests dispensaris s’hi posarà pinso per a gats ferals, el qual està preparat amb components específics i adequats.

L’adhesió al programa CER comporta que es capturarà als animals, se’ls esterilitzarà a l’hospital veterinari de Torrelameu, i se’ls marcarà amb el sistema ear tipping. També se’ls farà una fitxa per cada animal per poder tenir un cens de control.

Des de la Paeria s’aportaran els recursos econòmics i serà amb la col·laboració del voluntariat de l’Associació SOS Bigotis que es durà a terme la implementació del programa de gestió i control.

Comentaris