Passem pàgina del 2020 per entrar en un 2021 esperançador

Cap d'Any bis
photo_camera Cap d'Any

S'acaba un any molt intens, difícil, carregat d'emocions molt diverses. I amb tot, des de Territoris no podem si no sentir un agraïment immens cap a tots vosaltres, per haver-nos donat la vostra confiança en aquests temps tan difícils i mai viscuts abans. I la millor manera que tenim per fer-ho, més enllà d'aquestes paraules, és seguir treballant per mantenir-nos al vostre costat.

L'any 2020 ha estat, també, un any ple de contrastos. La buidor dels carrers quedava compensada quan us véiem circular pel nostre univers virtual. Seguíeu allà, vitals i propers, malgrat les circumstàncies, en el sentit més profund de la paraula. Aquest ha estat l'any dels reptes, l'any en què Territoris ha viscut el creixement més important dels seus vuit anys d'història: l'audiència del diari s'ha triplicat. Un creixement al costat del qual hem treballat sense aturador per mantenir-nos a l'altura dels esdeveniments, que va començar de forma caòtica i ha acabat de la millor manera que podíem esperar: amb vosaltres creixent al nostre costat. Ha passat només un any, però en aquest període, tots hem crescut més que en els altres anys.

En l'any que Internet ens ha servit més que mai, volem donar-vos les gràcies per aquí, i recordar-vos que tot això no funcionaria si no fos perquè, rere les pantalles i malgrat la distància, hi ha uns éssers humans. Que conformen un equip i un gruix de lectors, i que treballen no només per informar i ser informats i seguir endavant, sinó per fer-ho de la millor manera. Nosaltres estem convençuts que, la millor forma de fer-ho, és una sola: fer-ho plegats.

Esperem poder fer-ho durant molt més temps, i us volem llançar un missatge d'esperança. Si ho hem fet aquest 2020, estarem preparats per la resta. Gràcies, i endavant cap al 2021.

comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement