El periodista lleidatà Lluís Caelles, guardonat dels Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa

L'entrega del premi serà el 4 de novembre en el marc de la XIII Vetllada Solidària que organitza el CIS Ángel Olaran
El periodista lleidatà Lluís Caelles ©TV3
photo_camera El periodista lleidatà Lluís Caelles ©TV3

El periodista i actual sotscap de la secció Internacional de TV3, Lluís Caelles ha estat premiat amb el guardó Ànima que enguany han celebrat la seva 7a edició a Mollerussa ciutat.

Els Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa són honorífics i anuals i pretenen reconèixer la tasca de solidaritat tant en esferes internacionals com en territoris pròxims

Des de l'Ajuntament de Mollerussa i el Centre d'Iniciatives Solidàries Ángel Olaran valoren la tasca social que ha fet el periodista català durant els fets bèl·lics ocorreguts a Ucraïna, entre altres, on Caelles ha sabut transmetre una mirada clara i amb una voluntat social al capdavant. 

Lluís Caelles modera les Jornades ICG ©JosepAPérez
Lluís Caelles, a l'esquerra  modera les Jornades ICG ©JosepAPérez

L'entrega de premis es farà el 4 de novembre en el marc de la XIII Vetllada Solidària del CIS Ángel Olaran, on també s'entregaran 7 guardons més en clau local. La vetllada reprén el seu format de sopar i durant la gala, també es farà un reconeixement al col·lectiu sanitari del municipi en la persona dels metges David Bartolomé i Manel Pena i les infermeres Roser Galitó i Carme Nabau. Tanmateix, es premiarà la Comunitat religiosa de Germans de la Salle Mollerussa, pels 117 anys d'implantació a la ciutat; el Club Patí Vila-sana; i a la veïna Maria Camarasa per la seva tasca com a voluntària durant més de 50 anys en diferents entitats municipals. 

El jurat està format per l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; el president del CIS Ángel Olaran, Josep Maria Pujol; el rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy; i l'exdirector general de Cooperació al Desenvolupament del Govern, Manel Vila

Comentaris