Plusfresc amplia la seva botiga d’Agramunt

Botiga Agramunt
photo_camera El nou local amplia l’assortiment tant de fruita i verdura, com de producte envasat i congelat

Plusfresc, companyia lleidatana especialista en productes frescos, ha continuat amb el procés de reforma dels seus establiments amb la reinauguració ahir de la seva botiga d’Agramunt. El nou local compta ara amb 175 m2 més de superfície de venda, 458 m2 en total, i incorpora la nova imatge de Plusfresc sota el lema El súper que t’estima.

Amb aquesta reforma, la botiga d’Agramunt ha incorporat una peixateria assistida, que compta amb una gran diversitat de peix fresc de la llotja pescat al mar mediterrani i cantàbric. Aquesta secció disposa també d’un forn de peix, gràcies al qual la companyia ofereix gratuïtament als seus clients la possibilitat de coure el peix i el marisc que vulguin i endur-se’l preparat per menjar.

El nou local, a més, amplia l’assortiment tant de fruita i verdura, com de producte envasat i congelat.

“Aquesta reforma suposa un pas més en el nostre objectiu de continuar proporcionant als nostres clients la millor experiència de compra, sobre tot en moments com els actuals”, explica Francisco González, director general de Plusfresc.

 

2019: un any d’expansió

Fins fa un any, Plusfresc, que és líder en superfície de venda a les comarques lleidatanes, comptava amb dos establiments a Barcelona. Durant el 2019, però, la companyia va consolidar la seva aposta per la ciutat comtal amb l’obertura de dos nous locals, un situat al carrer Comte Borrell i amb una superfície de venda de 768 m2, i l’altre localitzat al carrer Paris, amb 1.100 m2.

La cadena de supermercats, a més, va reformar quatre botigues situades a Lleida (al carrer Sanahuja) i a les localitats lleidatanes de Bellvís, Pobla de Segur i Esterri, a més d’obrir dos nous cellers a Sort i Mollerussa.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 75 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.

comentaris