Plusfresc dona suport al Banc d’Aliments de Lleida impulsant una nova campanya de recollida

Instal·lacions del nou plusfrec a Cervera
photo_camera Una de les botigues Plusfresc d'arreu del territori lleidatà.

Plusfresc, cadena de supermercats especialista en productes frescos, participa un any més al recapte d’aliments organitzat pel Banc d’Aliments de Lleida, que tindrà lloc divendres 12 i dissabte 13 de juny a les seves botigues lleidatanes. L’entitat ha experimentat un augment en les sol·licituds d’ajuda degut a la crisi financera que ha portat la Covid-19.

Els voluntaris i les voluntàries que col·laboraran en la iniciativa informaran els clients que entrin a la botiga i els animaran a participar. Entre els aliments sol·licitats en aquest recapte es troben les conserves vegetals, de peix i de carn, la llet líquida, l’oli, la farina, el sucre, la xocolata, el cacau soluble i els aliments infantils.

“Sempre ens hem volgut sumar a les iniciatives del Banc dels Aliments. Aquest any, aquesta col·laboració és més necessària que mai ja que, degut a la crisi derivada de la propagació de la Covid-19, s’ha incrementat el número de persones en situació vulnerable. Des de Plusfresc, posarem el nostre de gra de sorra per contribuir a la millora d’aquestes situacions”, afirma Rafel Oncins, responsable de RSE a Plusfresc.

 

Comentaris