Plusfresc incorpora 8 furgonetes elèctriques a la seva flota de repartiment

Aquests equips de fred són també elèctrics i disposen d’una bateria addicional de suport, sensors a les portes per regular els equips de fred quan s’obre la porta, cortines de lames a les portes laterals i un dispositiu de seguiment de rutes i flota
Furgo elèctric dels supermercats Plusfresc ©Plusfresc
photo_camera Furgo elèctric dels supermercats Plusfresc ©Plusfresc

La cadena de supermercats lleidatana Plusfresc constata la seva aposta per la sostenibilitat i la cura del medi ambient, amb la incorporació de vuit furgonetes, totalment elèctriques, a la flota de vehicles de repartiment domiciliari. Els vehicles compten amb un isoterm complet i equips de fred modulables que permeten adaptar l’espai segons la temperatura. 

El director de Logística de Plusfresc, Antonio Rueda destaca que això fa possible que garantim el manteniment de la cadena de fred fins al domicili del client

Aquests equips de fred són també elèctrics i disposen d’una bateria addicional de suport, sensors a les portes per regular els equips de fred quan s’obre la porta, cortines de lames a les portes laterals i un dispositiu de seguiment de rutes i flota.  
La cadena Plusfresc vol anar substituint a poc a poc la resta de la seva flota amb aquests mateixos vehicles. De fet, recentment han entrat en funcionament també dues furgonetes més de les mateixes característiques, una a Manresa i l’altra a Mollerussa.   

Compromís Plusfresc 

A principis d’any, la cadena de supermercats Plusfresc va adquirir un camió rígid impulsat per GNL (gas natural liquat), un vehicle que genera una menor petjada de contaminació acústica i mediambiental, ja que no emet tant de soroll com els tradicionals, fet que permet disminuir notablement la contaminació acústica a les ciutats. Amb aquesta incorporació, ja són tres els camions d’aquestes característiques que formen part de la flota de la companyia.  
Durant els darrers mesos s’hi ha incorporat també una moto 100% elèctrica destinada a fer repartiments a la ciutat de Lleida.   

Comentaris