L’aplicació de Plusfresc incorpora la llista de la compra intel·ligent que prediu les necessitats dels clients

Una de les botigues Plusfresc d'arreu del territori lleidatà
photo_camera Una de les botigues Plusfresc d'arreu del territori lleidatà

La cadena de supermercats lleidatana Plusfresc segueix apostant per la tecnologia amb la incorporació de la Llista de la compra intel·ligent a la seva APP. Aquesta nova funcionalitat esdevé un avanç dins l’àmbit de les llistes de la compra, ja que es capaç de predir les necessitats del client en base a les seves compres.

Francisco González, director de Plusfresc, explica que La base del nostre negoci és i ha estat sempre proporcionar als nostres clients la millor experiència de compra, sigui quin sigui el mètode que utilitzin per dur a terme aquest procediment. D’aquesta manera, l’empresa vol estar sempre al dia incorporant nous serveis per als consumidors.llista compra OK

L’aplicació de Plusfresc, disponible per Android i Apple, conté altres funcions com la Nota de compra lliure, on el client pot escriure la seva pròpia llista, fins i tot amb reconeixement de veu, o la Llista de productes amb tota la informació nutricional de cadascun d’ells.

L’APP també ofereix alguns beneficis com el Xec Plusi, a través del qual Plusfresc retorna l’1% de l’import total de la compra, vals de descompte o promocions exclusives per als usuaris de la targeta client.

Comentaris