Plusfresc recapta 20.000 quilos d’aliments i 7.000 euros en donatius pel Banc d’Aliments de Lleida

Entre els productes més aportats per la població a aquesta campanya de recollida solidària destaquen l’oli, la farina, el sucre, la llet i els cereals, entre d’altres.
recaptePlusfresc
photo_camera El recapte impulsat per Plusfresc es va fer en col·laboració amb el Banc d'Aliments de Lleida

Plusfresc, va recollir 20.000 quilos d’aliments i 7.000 euros en donatius econòmics els passats dies 10 i 11 de juny durant el seu recapte d’estiu solidari, els quals aniran destinats al Banc d’Aliments de Lleida. Sota el lema “Aliments per Lleida, la fam no fa vacances”, aquesta desena edició, impulsada per Plusfresc en col·laboració amb l’entitat solidaria, va tenir lloc a tots els seus supermercats de Lleida i comarques.

El recapte, celebrat després de dos anys d’aturada per la covid-19, va mantenir l’opció de fer un donatiu diners perquè el Banc dels Aliments pogués adquirir els productes que més necessita i que tingués menys estoc. Entre els articles que es demanaven en aquesta ocasió i que es van aconseguir recaptar gràcies a la col·laboració dels voluntaris i voluntàries i de la població que va voler participar-hi destaquen l’oli, la farina, el sucre, les conserves de peix, la llet, els
cereals, les llegums en conserva i els aliments infantils, a més de bolquers i articles d’higiene personal.

Rafel Oncins, director de Responsabilitat Corporativa de Plusfresc, afirma que “en moments com l’actual, en què s’ha produït un encariment de la vida, és fonamental estar al costat dels que més ho necessiten.

Per això, des de Plusfresc impulsem iniciatives que, com aquesta, contribueixen a que els més vulnerables puguin tenir accés a menjar i productes de primera necessitat”.

Comentaris
Més a Societat