Plusfresc rep la certificació Welfair de benestar animal

El certificat inclou la major part de la carn de pollastres, conill, porc i vedella al tall

Plusfresc
photo_camera Plusfresc

La cadena de supermercats lleidatana Plusfresc, especialista en productes frescos, ha rebut recentment la certificació Welfair de benestar animal per algunes de les seves famílies càrniques.

Gran part del pollastre, conill, porc i vedella al tall disponibles en les seves botigues Plusfresc han obtingut el certificat, atorgat per l'Instituto de Investigación y Tecnología Agroalimentarias (IRTA) en col·laboració amb el centre tecnològic NEIKER. A més, la clientela de Pluscfresc podrà adquirir carn de proveïdors certificats amb el mateix segell en safata.

La certificació Welfair de benestar animal avala davant del consumidor que els animals han viscut i han estat sacrificats sota condicions èticament responsables de benestar, tal com estableixen els protocols europeus Welfare Quality i AWIN.

Una bona alimentació, un allotjament adequat, un bon estat de salut i un comportament idoni segons les característiques de l'espècie són els quatre criteris sobre els quals es fonamenta aquesta certificació

Comentaris