Plusfresc tancarà els dissabtes a la tarda per a facilitar el descans dels seus treballadors

Plusfresc instal·larà a partir del dilluns mampares de metacrilat en les caixes de tots els seus supermercats
 

Instal·lacions del nou plusfrec a Cervera
photo_camera Instal·lacions del nou plusfrec a Cervera

L'estat d'alerta derivat de la propagació del COVID-19 al país ha requerit un sobreesforç per part del personal de supermercats i altres establiments del sector de l'alimentació per a satisfer les demandes dels consumidors. Davant aquesta situació, la cadena de supermercats lleidatana Plusfresc, ha decidit prendre mesures que facilitin el descans dels seus empleats.

Per aquest motiu la cadena Plusfresc tancarà tots els seus establiments els dissabtes a la tarda a partir de les tres amb l'objectiu de facilitar el descans dels seus treballadors. De la mateixa forma, ha reduït el seu horari entre setmana, tancant a les vuit del vespre de dilluns a divendres.

Nou Plusfrèsc a MollerussaA més, Plusfresc instal·larà a partir del dilluns mampares de metacrilat en les caixes de tots els seus supermercats.

La nostra prioritat són i han estat sempre els nostres clients, treballadors i col·laboradors 

Davant aquesta situació, és el nostre deure adoptar totes aquelles mesures que contribueixin tant a minimitzar l'exposició dels nostres empleats com a oferir la màxima seguretat i servei als nostres clients, explica Francisco González, director general de Plusfresc

Comentaris