25 de setembre

La popular cursa solidària 'Nosaltres també podem!' ja té data

Fundació Aspros torna a agendar la seva famosa trobada esportiva, que prendrà com a escenari el Parc de l'Aigua

Presentació de la cursa 'Nosaltres també podem!' ©Aspros.
photo_camera Presentació de la cursa 'Nosaltres també podem!'. Fotografia: Aspros.

El diumenge 25 de setembre torna la cursa solidària 'Nosaltres també podem!', una cita esportiva i familiar de referència organitzada per la Fundació Aspros.

La VI edició d'aquesta cursa es desenvoluparà al Parc de l'Aigua

Aquesta trobada arrencarà al voltant de les 10.00 hores i s'hi podrà participar en una caminada de 5 quilòmetres, adreçada a tota la família, curses de 5 o 10 quilòmetres, i curses infantils
 
Totes les persones participants comptaran amb una bossa d'obsequis, com vals de descompte de Wala i Flax&Kale, una poma de xocolata de Roscó Fruits, merchandising de SiC24 o mel de Torrons i Mel Alemany, entre altres.

'Nosaltres també podem!' es consolida per donar visibilitzat a la capacitat, aptituds i habilitats de les persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental, les quals són capaces d'organitzar un esdevenir esportiu com aquest, competir-hi i guanyar-lo.

Els beneficis recaptats es destinaran a la promoció de l'activitat física i esportiva d'aquest col·lectiu i, a més, es becaran a persones per tal de facilitar el seu accés a l'esport

Els guanyadors i guanyadores de la cursa optaran a diversos premis, com ara entrades per a PortAventura World, un abonament familiar per a la temporada 2022-2023 del S.E. AEM Femení, vals-regal de Wala, sopars al restaurant Teresa Carles, productes de Flax&Kale, un pack de productes de Borges i, pels participants de les curses infantils, se sortejarà un any de subscripció a Disney+.

La Fundació Aspros enceta una col·laboració especial amb la marca Horta de Lleida i el patrocini principal de SiC24. Amb ells, ha organitzat activitats paral·leles durant la jornada, com ara sessions de jocs tradicionals de 'Patis Actius', una botifarrada popular, una sessió de zumba i escalfament previ a la cursa.

Es pot formalitzar la inscripció en línia o personalment el dissabte 17 de setembre a la Plaça Sant Joan de Lleida

Comentaris