Postureig de Lleida dona 42.000 mascaretes a les residències lleidatanes

Donació Postureig Lleida a Salut - ICS Lleida
photo_camera Ana Mari Fité, delegada de residències del Departament de Salut a Lleida; Sr. Postu i Divina Farreny, Gerent de la Regió Sanitària Lleida.

Postureig de Lleida lliura una recaptació solidària al Departament de Salut de 2.300 euros per tal de contribuir en la compra de material sanitari per fer front a la pandèmia. Els diners han estat recaptats a través de la campanya del 2020 del Senyor Postu del Caragolet Sanitari, amb la venda de mascaretes tèxtils, xapes, imants i altres iniciatives solidàries. En concret, aquests diners recaptats han servit per adquirir 42.000 mascaretes per a ús de les residències lleidatanes.

No és el primer cop que el Senyor Postu fa una donació d'aquest tipus. Cap a finals de l'any passat, l'activista i influencer anònim va donar 7.000 euros per la lluita contra el coronavirus a través d'aquesta mateixa campanya.

Les persones interessades a adquirir qualsevol de les propostes protagonitzades pel Cargolet Sanitari poden fer-ho a la botiga del lloc web de Postureig Lleida

El Caragolet Santiari se suma a altres campanyes que promou Postureig de Lleida per contribuir a causes solidàries, com ara en benefici de Lleida pels Refugiats ('I ♥ D'onvíngon'), Adima Lleida, Associació de Dones Intervingudes de Mama ('I ♥ Popes'), en benefici de la infància, per a Creu Roja de Lleida ('I ♥ Kets'); en benefici a les protectores d’animals Amics dels Animals del SegriàLydia Argilès i ProGat ('I ♥ Peluts'); i en benefici de Down Lleida ('I ♥ Somriures').

Comentaris