16.08.2022 |
Territoris.cat

Postureig de Lleida dona 42.000 mascaretes a les residències lleidatanes

Donació Postureig Lleida a Salut - ICS Lleida
Ana Mari Fité, delegada de residències del Departament de Salut a Lleida; Sr. Postu i Divina Farreny, Gerent de la Regió Sanitària Lleida.
Postureig de Lleida dona 42.000 mascaretes a les residències lleidatanes

Postureig de Lleida lliura una recaptació solidària al Departament de Salut de 2.300 euros per tal de contribuir en la compra de material sanitari per fer front a la pandèmia. Els diners han estat recaptats a través de la campanya del 2020 del Senyor Postu del Caragolet Sanitari, amb la venda de mascaretes tèxtils, xapes, imants i altres iniciatives solidàries. En concret, aquests diners recaptats han servit per adquirir 42.000 mascaretes per a ús de les residències lleidatanes.

No és el primer cop que el Senyor Postu fa una donació d'aquest tipus. Cap a finals de l'any passat, l'activista i influencer anònim va donar 7.000 euros per la lluita contra el coronavirus a través d'aquesta mateixa campanya.

Les persones interessades a adquirir qualsevol de les propostes protagonitzades pel Cargolet Sanitari poden fer-ho a la botiga del lloc web de Postureig Lleida

El Caragolet Santiari se suma a altres campanyes que promou Postureig de Lleida per contribuir a causes solidàries, com ara en benefici de Lleida pels Refugiats ('I ♥ D'onvíngon'), Adima Lleida, Associació de Dones Intervingudes de Mama ('I ♥ Popes'), en benefici de la infància, per a Creu Roja de Lleida ('I ♥ Kets'); en benefici a les protectores d’animals Amics dels Animals del SegriàLydia Argilès i ProGat ('I ♥ Peluts'); i en benefici de Down Lleida ('I ♥ Somriures').

Postureig de Lleida dona 42.000 mascaretes a les residències lleidatanes
comentaris