06.10.2022 |
Territoris.cat

Presenten el primer RAP Festival de Lleida

El Xef del Caravista Restaurant de Lleida Mateu Blanch
El Xef del Caravista Restaurant de Lleida Mateu Blanch
Presenten el primer RAP Festival de Lleida

Iniciativa pionera a l'Estat que combinarà la cuina amb l'art urbà de la mà de xefs i d'artistes del món de la música, el ball, la poesia i el grafiti.

Cartell Rap FestivalJugant amb el doble sentit del nom del peix i de l'estil musical, el Caravista Restaurant de Lleida ha impulsat el RAP Festival, una iniciativa pionera a l'Estat, que maridarà la cuina creativa i l'art urbà de la mà de professionals de la gastronomia i de diferents artistes del món de la música, el ball, la poesia i el grafiti.

El dijous 18 de juliol, el restaurant que dirigeix el xef Mateu Blanch convida a experimentar la simbiosi entre la cuina creativa i d'autor amb artistes urbans com els poetes Marta B, i Jordi Pasto, l'artista mural Krudel, el hiphop dancer Right Boy o l'speaker i poeta Beeman Riu.

Mateu Blanch destaca que el RAP Festival pretén aconseguir que els assistents al sopar assoleixin una experiència sensorial original, generada pel gust i l'olfacte, en combinació amb les vibracions de la música, la paraula, i el moviment, que se succeiran al llarg de la vetllada

El menú raper preparat per Mateu Blanch en col·laboració amb el cuiner Roger Villaró, inclourà plats com un hot dog elaborat amb rap, llangueta i ceba cruixent; un rap amb salsa de kimchi i maionesa suau; un sam de ceviche de rap al préssec d'Alfarràs. Les postres seran presidides per unes barretes tokke a l'estil urbà amb textures de xocolata.


   

 

 

Presenten el primer RAP Festival de Lleida
comentaris