Presó per a dos acusats de robar en sis domicilis d'Alguaire i Bell-lloc

Material encautat pels Mossos d'Esquadra en el domicili dels detinguts 1
photo_camera Material encautat pels Mossos d'Esquadra en el domicili dels detinguts

El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer va ordenar dissabte l'ingrés a la presó, de manera provisional, de dos nois, de 20 i 21 anys, veïns d'Alguaire, com a presumptes autors de sis robatoris amb força a l'interior de domicilis d'Alguaire i Bell-lloc. Els Mossos d'Esquadra els van detenir dijous, després d'una investigació oberta durant el mes de novembre, quan es van produir els robatoris. Els agents van poder relacionar els detinguts amb els fets perquè van vendre alguns dels objectes, sostrets durant el mes de novembre, en una botiga d'articles de segona mà.

El primer dels robatoris va ser a mitjans de novembre en una casa del carrer Travessera de Bell-lloc. Uns desconeguts van forçar la porta de la terrassa i, un cop dins, van sostreure instruments musicals, entre altres. Durant la fase d'investigació, es va comprovar que els detinguts els havien venut l'endemà del robatori en una botiga de segona mà.

Amb aquesta informació es va muntar un dispositiu de recerca que va permetre localitzar i detenir dijous passat als dos homes que havien venut els objectes, i el mateix dia es va registrar el domicili dels detinguts, situats al municipi d'Alguaire, on es van intervenir objectes de dubtosa procedència, segons els Mossos

Als detinguts també se'ls acusa de cinc robatoris amb força més comesos en domicilis d'Alguaire durant el mes de novembre. En tots els casos, forçaven alguna entrada i sostreien objectes diversos de fàcil transport, com ara petits electrodomèstics, eines i aparells electrònics. La investigació continua oberta per esbrinar la procedència dels objectes intervinguts i no es descarta que els detinguts pugin estar implicats en altres fets.

Comentaris