06.12.2022 |
Territoris.cat

La primera trobada solidària d'autònoms, emprenedors i empreses de Lleida

Trobada Autònoms i Empreses de Lleida
Imatge promocional de la 'Trobada d'Autònoms, Emprenedors i Empreses de Lleida'
La primera trobada solidària d'autònoms, emprenedors i empreses de Lleida

El proper 9 de juny, l'Hotel Condes de Urgel serà l'escenari de la primera Trobada d'Autònoms, Emprenedors i Empreses de Lleida. La cita té una doble finalitat: fomentar el networking i contribuir a una causa solidària. La iniciativa ha sorgit de dos grups que van nèixer a les xarxes socials i que han utilitzat aquestes plataformes per crear espais on compartir informació sobre empreses i projectes i promocionar-los creant sinèrgies. Es tracta del grup Freelance Lleida, sorgit fa quatre anys, amb més de 200 membres i que col·labora amb diverses organitzacions, impulsat per Sara Millàs; i el grup Autònoms i Empreses de Lleida, dirigit per Eulàlia Romà, que va nèixer fa uns anys al Facebook, actualment compta amb més de 300 membres i ha passat a formar part d'una plataforma llançadora nacional anomenada Crecer Sin Límites.

Des de l'organització manifesten que, amb la trobada, volen reforçar el lideratge social i econòmic de Lleida i impulsar el desenvolupament i consolidació de la província, 'en la qual Lleida ha d’assumir un paper destacat'

Ens agradaria que la trobada fos un referent respecte a l'elaboració d’opinió empresarial,  per als organismes públics i les forces socials, en tots aquells temes que afecten el desenvolupament empresarial de Lleida i província, apunten les organitzadores de l'esdeveniment, Eulàlia Romà i Sara Millàs.

La trobada és oberta a les petites i empreses mitjanes que vulguin tractar d'ampliar la base de clients, crear nous contactes de qualitat i trobar sinèrgies que les afavoreixin. Al llarg de la trobada es realitzaran conferències, presntacions de productes o serveis i networking entre els assistents, així com també un dinar. Comptarà, entre d'altres, amb la presència del periodista Santi Roig, presentador i conductor de l'esdeveniment, i ponents com Xavier Roca, consultor de màrqueting, i la coach Alicia Romero.

La trobada té una finalitat solidària, ja que es col·laborarà amb les associacions AREMI, a qui es destinarà els beneficis que s'obtinguin pel seu proper projecte de construcció d'una banyera especial per fer sessions d'hidroteràpia, i també amb Down Lleida, que participaran en les Smart Presentations de l'esdeveniment i oferiran punts de recepció i d’informació per als assistents.

La trobada està patrocinada per Plusfrec - Supsa Supermercats Pujol S.L., Territoris.catDiputació de Lleida. 

Els interessats/des poden inscriure's i comprar les entrades de lesdeveniment a través de l’aplicatiu Eventbrite.. Data límit:8 de juny.

La primera trobada solidària d'autònoms, emprenedors i empreses de Lleida
comentaris