08.08.2020 |
Territoris.cat

Programació del Circuit Urgellenc als cinemes de la demarcació de Lleida

MOLLERUSSA 04-21
MOLLERUSSA 04-21
Programació del Circuit Urgellenc als cinemes de la demarcació de Lleida

La programació en els cinemes del Circuit Urgellenc de les poblacions d'AgramuntBalaguerBellpuigMollerussaSolsonaTàrregaTremp i Vielha. I el circuit itinerant a Alcarràs, Almacelles, Artesa de Segre, Cervera, Falset, Juneda, i les Borges Blanques.

Les estrenes de la setmana:

After:aquí empieza todo, la jove Tessa Young cursa el seu primer any a la universitat. Acostumada a una vida estable i ordenada, el seu món canvia quan coneix a Hardin Scott, un misteriós jove de fosc passat. Des del primer moment s’odien, perquè pertanyen a dos mons diferents i són completament oposats. No obstant això, aquests dos pols oposats aviat s’uniran i res tornarà a ser igual. Tessa i Hardin s’hauran d’enfrontar a difícils proves per estar junts. La innocència, el despertar a la vida, el descobriment sexual i les petjades d’un amor tan poderós com la força de la destinació.

El Parque Màgico, narra la història d’un sorprenent parc d’atraccions que desperta la imaginació d’una nena arrolladoramente creativa. Un dia màgic, mentre June corre pel bosc de tornada a casa, descobreix un vell vagó de muntanya russa abandonat i es munta en ell. Tot d’una, June descobreix que està en Wonderland, un parc d’atraccions que havia creat en la seva ment i del qual ja gairebé no se’n recordava. Totes les atraccions i els personatges han cobrat vida, però, sense la presència de June, el caos amenaça de apoderar-se del lloc. Ara, amb l’ajuda dels adorables i divertits personatges del seu parc d’atraccions, June haurà de reorganitzar Wonderland perquè torni a ser el lloc meravellós que va ser abans que es perdi per sempre. 

Programació del Circuit Urgellenc als cinemes de la demarcació de Lleida
comentaris