Adrià Aleman, Raul Ibarra, Emma Gaya i Ricard Moreno de La Salle Mollerussa guanyen el premi del projecte emprenedor més viable

El director Territoril d'Ensenyament Carles Vega amb els guardonats
photo_camera El director Territoril d'Ensenyament Carles Vega amb els guardonats

El centre de Formació Professional La Salle de Mollerussa ha aconseguit situar un dels projectes sorgit de les seves aules en el primer lloc dels Premis E2, Escola d'Emprenedors. Guardons que formen part del projecte E2, Escola d'Emprenedors, impulsat des de GLOBALleida i, els Serveis Territorials d'Ensenyament, en el marc del qual han rebut formació 3.136 alumnes i 47 professors de 38 centres educatius del territori.

Adrià Aleman, Raul Ibarra, Emma Gaya i Ricard Moreno de La Salle MollerussaL'acte de lliurament va tenir lloc aquest dimarts al CaixaFòrum de Lleida, al qual van assistir més de 225 alumnes dels cicles de primària, secundària obligatòria i postobligatòria, representants dels deu centres que han participat en la quarta edició dels premis. Els premis estan estructurats en 10 categories i han avaluat criteris com la innovació, la recerca, la interacció amb l'entorn, el projecte de centre o la viabilitat del projecte i tenen una dotació total de 5.000 euros.

El projecte de Pla d'Empresa de SAVEN ELECTRICS S.L. creat pels alumnes de CFGM d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques del centre La Salle Mollerussa, Adrià Aleman, Raul Ibarra, Emma Gaya i Ricard Moreno va ser considerat com la iniciativa emprenedora més viable. La proposta dels estudiants del Pla d'Urgell consistia en l'anàlisi d'instal·lacions elèctriques amb l'objectiu de reduir l'impacte ambiental i generar un estalvi tant energètic com econòmic als clients. Així com, potenciar l'economia verda i l'economia col·laborativa.

En la resta de categories van resultar premiats els projectes:

INFANTIL I PRIMÀRIA:

Escola Alba

Premi al projecte més interactiu amb l’entorn: pel projecte ALBAROMÀTICA.

Activitat: Creació d’una empresa amb l’elaboració i venda de productes derivats de les plantes.

Escola FEDAC Lleida

Premi al millor projecte de centre (al desenvolupament del talent emprenedor): pel projecte FEDAC COMPANY.

Activitat: construcció del propi coneixement que interrelaciona diverses àrees curriculars a 4t de primària per a l’impuls de l’esperit i la iniciativa emprenedora mitjançant la simulació de creació d’una empresa.

ESO:

Fedac Guissona

Premi al millor treball de síntesi o d’investigació relacionat amb l’emprenedoria i la creació d’empreses:MCEreals

Activitat: Fabricació de galetes de blat integral sense gluten.

Premi a la idea més innovadora o creativa (en relació a la seva adequació a la realitat i necessitats del territori):LANGUAGE HOUSE

Activitat: Acadèmia lingüística a Guissona

BATXILLERAT: 

Col·legi Maristes Montserrat Lleida

Premi al millor treball de síntesi o d’investigació amb més aplicabilitat al món de l’empresaAPLICACIÓ I INFLUÈNCIA DEL MARQUETING MODERN.

Activitat: Estudi sobre el màrqueting a partir dels productes ecològics.

CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ:

INS Escola del treball de Lleida

Premi a la millor idea: WOLPRAY, SLNE Activitat: Web i App que permeten la recerca d’events d’oci, la compra-venda d’entrades i una xarxa de networking d’us social.

INS Caparrella

Accèssit: TEIXINÉ AUTOMOCIÓ, SL  INS Caparrella

Activitat: Taller mecànic per a tot tipus de vehicles

CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

INS Escola del Treball de Lleida

Premi a la millor idea: EVA (EDUCACIÓ VIRTUAL AMBIENTAL) Activitat: Empresa audiovisual especialitzada en fauna amb edició de vídeos de fauna local en realitat virtual.

Centre Integral de Formació Professional Ilerna

Premi al projecte més viable: PARK & WIN Activitat: APP per trobar aparcament en places de pàrquing temporalment sense ocupar.

Col·legi Episcolpal

Accèssit: LA CASETA DE MONTARGULL Activitat: Casa rural de vacances.

Adrià Aleman, Raul Ibarra, Emma Gaya i Ricard Moreno 1El Programa E2,Escola d'Emprenedors, està adreçat a alumnes i professors, per fomentar l'emprenedoria en els centres educatius de la demarcació de Lleida, en els cicles infantil, primària, secundària obligatòria i postobligatòria. Un projecte amb el qual, s'ha aconseguit ordenar l'oferta formativa, per a totes les etapes educatives, oferint activitats a l'alumnat i el seu personal docent.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement