02.10.2022 |
Territoris.cat

Què fem amb les plantes per vacances?

Hi ha una sèrie de tècniques que faran que estiguin perfectes
hand with water can watering indoor plants on windowsill
Cuidar les plantes durant les vacances. Foto: istock.com
Què fem amb les plantes per vacances?

Cada any passa el mateix, no saber què fer amb les plantes en vacances. Si no tenim a ningú que pugui ajudar-nos en la nostra absència, aquí us deixem algunes tècniques per a mantenir-les perfectes. I un suggeriment abans d'entrar en matèria! Serà més fàcil si deixem totes les nostres plantes juntes, en un punt fresc de casa i amb llum.
Si les teves vacances són una escapada d'un parell de dies, la solució és tan senzilla com regar les nostres plantes abundantment abans d'anar-nos-en.

Si l'escapada és entre 4 i 7 dies, una opció és generar el nostre propi sistema de reg per degoteig. Podem agafar ampolles d'aigua, fer-los un petit forat en el tap amb una agulla i introduir-les boca avall en el test.

Quan el nostre viatge ja és una mica més llarg, els trucs casolans comencen a quedar-se curts. En el mercat podem trobar sistemes de reg econòmics i petits, que seran útils tant per a les nostres plantes com per a un petit hort.

Altres opcions són els tests amb autoreg, que porten un compartiment per a l'aigua i automàticament s'encarreguen d'anar subministrant-la.
L'última solució és l'aigua en gel, una espècie de glaçons que es posen en la part superior del test i que s'aniran desfent (duren uns 15 dies).

Què fem amb les plantes per vacances?
comentaris