06.10.2022 |

El Raimat Arts Festival aterra a les vinyes de Califòrnia

La proposta lleidatana es presenta al mític Festival Napa Valley i obre la porta a cellers catalans i marques turístiques premium

Estand del Raimat Arts Festival al Festival Napa Valley
Estand del Raimat Arts Festival al Festival Napa Valley
El Raimat Arts Festival aterra a les vinyes de Califòrnia

Els organitzadors del Raimat Arts Festival, que se celebrarà a Lleida els dies 15 i 16 d'octubre, es presenta a Califòrnia, el bressol del vi dels Estats Units, en el marc del Festival Napa Valley.

Han convidat a una delegació de l'Agència Catalana de Turisme que promociona per primera vegada l'oferta de turisme enogastronòmic de Catalunya al festival californià

Es tracta d'una oportunitat única que compta permet també la visualització internacional de cellers catalans de referència i marques de luxe catalanes que proposen el país com a destinació turística premium.

Les marques que participen en l'expedició catalana són els cellers Raventós Codorniu (Raimat i Artesa), Familia Torres, Perinet i Caves Suriol. Així mateix, La Roca Village hi promociona la seva experiència de compres i gastronomia entre el selecte públic americà reunit al festival de Califòrnia.

El Raimat Arts Festival és una iniciativa pionera que es presenta com una experiència artística multisensorial amb una finalitat transformadora. Durant els dies 15 i 16 d'octubre, en aquesta cita es fusionaran els màxims exponents de la música clàssica i diferents expressions artístiques, amb la gastronomia i l'enologia, i tot amb l'objectiu de generar un impacte positiu en el seu entorn.

El Raimat Arts Festival aterra a les vinyes de Califòrnia
comentaris