La Rambla d'Aragó de Lleida gaudirà d'un espai amb més arbrat i una vorera més ampla amb l'ajuda dels fons europeus Next Generation

L'actuació s'ha fet amb una inversió d'1.175.539 euros finançats amb fons europeus Next Generation
L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo visitant les obres de la Rambla d'Aragó ©Mario Gascón
photo_camera L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo visitant les obres de la Rambla d'Aragó ©Mario Gascón

S'han iniciat les obres a la Rambla Ferran per tal d'ampliar l'espai verd d'aquesta zona i ampliar l'espai pels vianants. Aquesta transformació viària pretén finalitzar-se al març. La intervenció consisteix en ampliar quatre metres i mig més la vorera de la Rambla d'Aragó que toca amb la universitat, aconseguint un total de més de vuit metres, millorant l'accessibilitat per als vianants. A més, s'incorpora una plaça amb jocs infantils a l'espai on ara hi ha un carril d'enllaç amb el carrer Lluís Companys, al costat de la font.

"Crec sincerament que estem obrint un període d'obres i transformacions que generarà unes molèsties i incomoditats, però que permetran renovar molts aspectes de la nostra vida quotidiana", afirma l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo i afegeix que aquests canvis transformaran la Rambla d'Aragó en un espai "més amable, més segur i més còmode per la ciutadania". D'altra banda, el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius ha esmentat que l'obra forma part de la convocatòria orientada a la implantació de Zones de Baixes Emissions, per la qual la Paeria va obtenir més de 6 milions d'euros i que té la finalitat de pacificar carrers, ampliar les zones de vianants i contribuir des d'un punt de vista urbanístic a tenir ciutats amb menys contaminació.

L'obra forma part del projecte 'Nous eixos de vianants, bicicletes i transport públic als eixos bàsics de la ZBE', adjudicat a l'empresa Sorigué que compta amb un període d'execució de cinc mesos.

Imatge virtual de la Rambla d'Aragó i la plaça Catalunya de Lleida ©AjLleida
Imatge virtual de la Rambla d'Aragó i la plaça Catalunya de Lleida ©AjLleida

Comentaris
Més a Societat
Entering on the requested page Skip advertisement