La Comunitat General de Regants dels Canals d'Urgell convoca eleccions el 16 de desembre

El vicepresident Robert Simó serà un dels candidats
photo_camera El vicepresident Robert Simó serà un dels candidats

La Junta de Govern de la Comunitat de Regants dels Canals d'Urgell va donar llum verda aquest diumenge a la constitució de la Junta Electoral per celebrar els comicis el pròxim 16 de desembre. Ramon Carné va aprofitar la reunió per comunicar que no es presentarà a la reelecció, després d'haver estat al capdavant de l'entitat des del 1999, substituint a Xavier Coll.

El nou president de la Comunitat General de Regant el ratificaran 150 síndicsEl procés electoral s'encetarà el pròxim divendres 2 d'octubre i fins al 20 del mateix mes, temps per poder presentar les candidatures que hauran de ratificar els 150 síndics de les diferents col·lectivitats. Segons fons dels regants, es posicionen com a candidats l'actual vicepresident i responsable de la col·lectivitat número 11, Robert Simó, l'alcalde de Tornabous, que també presideix la col·lectivitat número 2, Amadeu Ros, Àlex Capdevila, Josep M. Padullés i Ramon Masot.

La Junta de Govern de diumenge també va aprovar un pressupost de 8.244.142 euros per al 2019. Aquesta quantitat correspon a 83 euros per hectàrea. Segons va destacar Carné, els diners seran destinats a cobrir despeses i a obres de millora. Entre aquestes, el president de la Comunitat de Regants dels Canals d'Urgell va explicar que durant aquest any que ve s'acabaran les actuacions de reparació i revestiment del túnel de Montclar, que es va iniciar l'any el 2017.

Comentaris