29.06.2022 |
Territoris.cat

Plusfresc organitza el recapte d’estiu per al Banc d’Aliments de Lleida

En aquesta ocasió, el Banc d'Aliments de Lleida demana a la població que col·labori donant productes com oli, conserves de peix, llet, cereals, llegums en conserva, aliments infantils, bolquers i articles d'higiene personal
Recapte Banc dels Aliments Plusfresc ©Plusfresc
Recapte Banc dels Aliments Plusfresc ©Plusfresc
Plusfresc organitza el recapte d’estiu per al Banc d’Aliments de Lleida

Amb el lema “Aliments per Lleida, la fam no fa vacances” la cadena de supermercats Plusfresc ha engegat aquest divendres el recapte d'estiu que impulsa per al Banc d'Aliments de Lleida. Fa una dècada que la companyia lleidatana porta a terme aquesta iniciativa en totes les seves superfícies distribuïdes a Lleida i municipis de la demarcació, enguany el recapte es du a terme els dies 10 i 11 de juny.

Un cop superats els períodes de crisi sanitària, la recollida manté el seu format habitual en què els voluntaris i voluntàries informaran els clients que entrin a la botiga i els animaran a participar. Tot i això, també es manté l'opció de fer un donatiu, el qual permet al Banc d'Aliments poder adquirir aquells aliments més necessaris i amb menys estoc. En aquesta ocasió, el Banc d'Aliments de Lleida demana a la població que col·labori donant productes com oli, conserves de peix, llet, cereals, llegums en conserva, aliments infantils, bolquers i articles d'higiene personal.

Segons explica el director de Responsabilitat Corporativa de Plusfresc, Rafel OncinsSom en un moment delicat pel gran augment de la inflació, que ha generat un encariment de la vida; i també ens trobem que famílies lleidatanes han acollit refugiats d’Ucraïna que tenen dificultats per afrontar la despesa en aliments. Per això és fonamental que donem suport a aquestes persones i col·laborem en la mesura del possible a què no els falti menjar”.

Plusfresc organitza el recapte d’estiu per al Banc d’Aliments de Lleida
comentaris