06.10.2022 |
Territoris.cat

La regeneració com a estratègia per millorar la qualitat del servei

FOTO REVISTA REVELADA-DIGITAL NOTICIA
Grup Saura es fusiona amb l'empresa lleidatana, però amb arrels mollerussenques Lobby Gestió
La regeneració com a estratègia per millorar la qualitat del servei

Publireportatge

Per tots són conegudes les dificultats o els inconvenients que suposa la gestió de les comunitats de veïns i veïnes, una tasca que en un principi hauria de representar un model de convivència entre un grup de persones que resideixen en un mateix edifici i que tenen interessos comuns. Però més ben al contrari, molt sovint s'ha convertit en un mal son i un cau de conflictes, desconfiances i enfrontaments entre els veïnats. 

Coneixedors de les situacions, el Grup Saura es va especialitzar en aquest servei, convertint-se en un referent  de les comunitats, tot gestionant de manera integral equipaments, serveis i administracions de blocs d’habitatges i aconseguint una millora de la convivència, l’estalvi costos i garantint la funcionalitat dels equipaments comuns. Grup Saura es fusiona amb l'empresa lleidatana Lobby Gestió

Saura ha aconseguit liderar el sector de la gestió de comunitats, gràcies a la configuració d'un equip de professionals experts en els serveis que estan relacionats amb les comunitats: manteniment, administració, drets i legislació, així com les relacions humanes i la mediació. Una corporació que ha permès fer front a la diversitat que representa el sector de gestió comunitària i, al mateix temps, aquesta diversitat és la que ha aportat un alt nivell d'experiència a l'empresa.

Grup Saura no té altra pretensió que continuar liderant el sector de la gestió de comunitats, un posicionament que avalen els propis clients

Grup Saura i Lobby Gestió s'uneixen per incrementar qualitat i serveisAmb la voluntat de créixer i d'incrementar la qualitat i l'oferta de serveis el Grup Saura es fusiona amb l'empresa lleidatana, però amb arrels mollerussenques Lobby Gestió, un projecte jove i emprenedor que combina perfectament amb la maduresa i l’experiència de Saura. Una aliança que ha permès configurar un grup sòlid i funcional de 10 persones, amb el qual esperen oferir i expandir la seva oferta a altres punts de la demarcació de Lleida.

La regeneració del Grup Saura no té altra pretensió que continuar liderant el sector de la gestió de comunitats, un posicionament que avalen els propis clients, un cop constatada l’eficàcia de la gestió, la transparència administrativa i econòmica i la garantia de la funcionalitat dels equipaments.

El servei i la gestió de comunitats no fa altra cosa que garantir la convivència i la bona relació entre els propietaris de les comunitats, amb la disponibilitat d'un interlocutor extern i professional que absorbeixi tota la responsabilitat amb la garantia d’eficàcia i qualitat del servei.

La regeneració com a estratègia per millorar la qualitat del servei
comentaris