RESCAP-2 demana la derivació immediata dels camions a l’AP-2 com a única solució

Un camió circulant per l'N-240 a Juneda @Territoriscat
photo_camera Un camió circulant per l'N-240 a Juneda

La plataforma RESCAP-2, que agrupa diferents entitats i formacions polítiques garriguenques i conquenques, considera una solució parcial i confosa desviar només el trànsit de vehicles privats garriguencs de l'N-240 cap a l'AP-2, ja que no soluciona la sinistralitat de la via.

L’agrupació critica la proposta planejada per l’alcalde de les Borges, Enric Mir, ja que confon i despista de l'objectiu urgent de derivar les mercaderies a l'AP-2 entre les Borges Blanques i Lleida-Soses. La plataforma defensa que la desviació és l’única manera de reduir la sinistralitat a l’N-240.

RESCAP-2 creu que la proposta de Mir d’eximir exclusivament als garriguencs del pagament del peatge –i només als turismes- és merament de caire propagandístic, a més de ser inviable d’aplicar tècnicament, ja que no fa més que confondre i despistar a les administracions superiors, Estat i Generalitat.

La plataforma RESCAP-2 agrupa l'Ateneu Popular Garriguenc, l'entitat Conca 22, el Centre Excursionista les Borges, l'associació La Banqueta de Juneda; el Grup de joves de Vinaixa, Ipcena, ERC de les Garrigues, la CUP de les Borges i En Comú Podem-Lleida.

Comentaris
Més a Societat