21.10.2021 |
Territoris.cat

Reunió per informar el món local sobre l’acollida de refugiats

La trobada, amb Joan Reñé i Ramon Farré al capdavant, entre altres, aplega una quarantena de persones entre presidents dels consells comarcals, alcaldes i tècnics de Lleida

Reñe reunio acolliment refugiats Interior
A la sessió s'ha destacat la gran resposta solidària tant de la ciutadania com d’institucions i entitats
Reunió per informar el món local sobre l’acollida de refugiats

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dijous a la reunió per a l’anàlisi de l’acollida i el suport a les persones refugiades a la demarcació de Lleida. La sessió ha comptat a més a més amb el coordinador del Comitè per a l'acollida de les persones refugiades, Àngel Miret; el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; el delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros.

A la trobada han assistit una quarantena de persones, entre les quals hi havia presidents dels consells comarcals, alcaldes de capitals de comarca i tècnics municipals i dels consells comarcals de la demarcació de Lleida.

Afirmen que Catalunya té capacitat suficient per a les 3.000 persones que està previst arribin en els pròxims mesos 

Miret, ha assegurat que Catalunya té capacitat d’acollida suficient per a les 3.000 persones que es preveu aproximadament que poden arribar els pròxims mesos. També ha destacat la gran resposta solidària tant de la ciutadania com d’institucions i entitats.

Actualment s’està fent un recompte dels recursos i oferiments d’ajut rebuts i es calcula que estigui finalitzat en unes tres setmanes.

A la reunió també ha assistit la vicepresidenta primera, Rosa Perelló.

Reunió per informar el món local sobre l’acollida de refugiats
comentaris