L'AECC convoca a tots els comerços a sumar esforços contra el càncer de mama

Es podrà contribuir a la campanya 'El rosa és més que un color' fent aportacions a les guardioles dels establiments i comprant polseres solidàries

Campanya contra el càncer de mama
photo_camera Campanya contra el càncer de mama

Els comerços i clientela de la demarcació de Lleida tornen a estar convocats a participar en la campanya de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), coincidint amb el pròxim 19 d'octubre, Dia Nundial Contra el Càncer de Mama.

L'any passat, des de l'AECC, es va impulsar una acció a través dels comercials en la qual se'ls demanava que decoressin els seus aparadors de color rosa, a la qual gairebé s'hi van sumar 600 establiments en tota la demarcació. 

Enguany l'AECC vol superar aquesta xifra i guanyar visibilitat i major conscienciació entre la població

Com a repte, l'AECC proposa a tots els comerços decorar els aparadors i interiors dels locals de rosa durant tot el mes d'octubre. També, col·locant el cartell de la campanya 'El rosa és més que un color' (el qual serà facilitat per l'Associació).

També s'anima a custodiar una guardiola durant l'octubre on recaptar fons per a les prestacions gratuïtes adreçades a pacients i familiars; i, finalment, a vendre la polsera solidària contra el càncer de mama, que té un preu simbòlic d'1 euro.

Polseres solidàries contra el càncer de mama. Fotografia. AECC.
Polseres solidàries contra el càncer de mama. Fotografia. AECC.

 

Comentaris