Publireportatge

La Salle Mollerussa camina de la mà de les empreses en la formació de professionals competitius

La Salle Mollerussa té un departament de prospecció que treballa exclusivament per conèixer la realitat del sector empresarial de la zona i per saber els perfils professionals que les empreses necessiten incorporar a les seves plantilles per millorar la seva competitivitat
afb0daa0-93e4-486a-9c80-3696d03050cd

En el marc actual, el món empresarial ha de ser encara més competitiu que el d’abans de la pandèmia. Aquesta és la raó per la qual la demanda d’alumnes que estudien un Cicle Formatiu de Grau Superior amb una formació professional específica i acurada a la realitat del món laboral està creixent. La Salle Mollerussa té un departament de prospecció que treballa exclusivament per conèixer la realitat del sector empresarial de la zona i per saber els perfils professionals que les empreses necessiten incorporar a les seves plantilles per millorar la seva competitivitat.

A això s’hi suma l’oferta que té La Salle d’estudis de Grau Superior de les tres branques professionals, que presenten un percentatge d’inserció laboral de gairebé el 100%. 

foto

El món de l’automoció demana professionals que, a part de dominar la part mecànica, siguin capaços de tenir altres habilitats, com la gestió d’un taller o la formació sòlida en xapa i pintura. Per això, el CFGS en Automoció és el complement perfecte per als alumnes que tenen un CFGM en Electromecànica de Vehicles Automòbils. 

Foto12

D’altra banda, a nivell d’indústria es necessiten tècnics capaços de programar autòmats i robots industrials que optimitzin les línies de producció de les empreses punteres de la província; per això, el CFGS en Automatització i Robòtica Industrial creix en alumnes any rere any. 

9910eeb6-0422-4243-9c7a-04d98000586a

En l’àmbit informàtic, la necessitat de programadors no s’acaba de cobrir i la incorporació laboral està garantida per als alumnes que obtenen el títol de CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma.

La Salle Mollerussa és l’únic centre de Lleida on aquest cicle s’imparteix amb el perfil de creació de videojocs, un tipus de producte que no para de créixer entre els joves

Foto11

A la branca administrativa, el CFGS d’Administració i Finances prepara els alumnes per tenir càrrecs de responsabilitat a les empreses. I el creixement de sol·licituds d’alumnes amb el CFGS en Comerç Internacional també supera el nombre de matriculats. Les empreses veuen en l’expansió internacional noves possibilitats de negoci i l’oportunitat de diversificar la seva cartera de clients. 

a49b07c3-cf2b-4d03-8e21-955061a64d31

L’últim cicle de la família administrativa que s’ha incorporat a l’oferta educativa de La Salle Mollerussa és el CFGS en Màrqueting i Publicitat, que també ha experimentat un creixement d’alumnes matriculats, ja que molts negocis volen trobar noves formes de venda, aprofitant els canals tradicionals, però també utilitzant els nous canals digitals que ajuden a fer arribar a més públic els nous productes que es llancen al mercat. Les empreses demanen gent formada en aquest camp perquè, tal com passa amb el Comerç Internacional, veuen que obrir mercat tant en l’espai geogràfic com en l’espai digital és imprescindible per poder ser competitius.

Foto3

Durant el mesos de març, abril i maig, La Salle Mollerussa ha estat realitzant i realitzarà visites personalitzades per donar a conèixer aquests cicles a tothom que hi estigui interessat i que cregui que aquests estudis poden ser el seu camí per a un bon futur professional

Foto2

Galeria d'imatges que mostren algunes de les diverses formacions empresarials que imparteix La Salle Mollerussa (Fotos facilitades per La Salle Mollerussa)

Comentaris