04.12.2022 |
Territoris.cat

Salut confirma 3 nous morts per coronavirus a la regió sanitària de Lleida i 38 positius

Les persones mortes per la pandèmia a Ponent i el Pirineu i l'Aran són 8, mentre que d'infectats n'hi ha 201

Una professional treu una mostra per fer la prova de coronavirus a l'Hospital Clínic. Imatge publicada el 23 de març del 2020 (horitzontal)
Una professional treu una mostra per fer la prova de coronavirus
Salut confirma 3 nous morts per coronavirus a la regió sanitària de Lleida i 38 positius

El Departament de Salut ha confirmat aquest dilluns al vespre que en les darreres hores a la demarcació de Lleida han mort 3 persones amb coronavirus SARS-CoV-2. En total, fins al moment 8 persones han mort per aquesta pandèmia a la regió sanitària de Lleida

Així mateix, han estat confirmats 38 casos positius nous que sumats als ja diagnosticats fa que siguin 201 el total de casos diagnosticats del covid-19. Segons Salut, actualment 111 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació.

En les darreres hores, tres persones que estaven ingressades a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida han estat donades d'alta

Una professional sanitària es protegeix abans d'entrar en una habitacióDe les 111 persones ingressades amb coronavirus a la demarcació de Lleida, 58 es troben a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV), 41 dels quals estan estables a planta i 17 es troben a l'UCI. 23 persones estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 18 de les quals estan estables a planta i 5 es troben a l'UCI. 7 persones estan ingressades en centres privats.

D'altra banda, 5 persones es troben ingressades a l'Espitau Val d'Aran, totes estables a planta. A l'Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp, hi ha 16 casos ingressats, tots estables a planta. 1 persona més es troba a la Fundació Hospital de la Seu d'Urgell, estable a planta, i una darrera persona es troba ingressada a l'Hospital de Cerdanya, també estable a planta.

Salut confirma 3 nous morts per coronavirus a la regió sanitària de Lleida i 38 positius
comentaris