Soldequip, entre el binomi de l’especialització i la formació

Publireportatge

Operari-Columna

A ningú no se li pot escapar que, a Lleida, al marge de ser una demarcació amb un important sector estratègic com és l’agricultura, hi ha sorgit un important sector industrial de la maquinària que és referent a tot el món. I des d’aquest Paulí-Foto escenari, també han sorgit empreses referents en derivats d’aquesta indústria emergent. 

Una d’aquestes empreses és Soldequip. Originària del segment dels gasos i la soldadura, ha evolucionat adaptant-se a les noves necessitats del mercat, així com absorbint noves oportunitats de negoci, com la formació especialitzada. 

Paulí Cots ha sigut l’impulsor del projecte, un emprenedor amb trenta anys d’experiència a la seva esquena, que ha sabut envoltar-se d’un equip de bons professionals que l’han acompanyat en el posicionament actual de l’empresa. 

Soldequip és distribuïdora exclusiva de la prestigiosa marca italiana Cebora, un servei que ha diversificat amb la formació a professionals del sector.

La base de Soldequip és la venda, servei tècnic i complements de la soldadura. És distribuïdora exclusiva de la prestigiosa marca italiana Cebora, un servei que ha diversificat amb la formació a professionals del sector. En l’actual entorn industrial lleidatà, l’especialització i la formació continuada dels professionals és imprescindible per a garantir els estàndards de qualitat que exigeix el mercat. FIRA ESTANDIMG_2060

Segons explica Paulí Cots, el sector de la soldadura ha evolucionat de forma considerable. Avui, comptem amb màquines funcionals, pràctiques, amb baix consum energètic, intel·ligents, que garanteixen la productivitat i l’eficàcia dels treballs però que, al mateix temps, requereixen tècnics especialitzats i amb una bona formació. 

Soldequip també s’ha especialitzat en les telecomunicacions, convertint-se en l’únic centre homologat per certificar l’acreditació Telco per a professionals de les operadores de telecomunicacions.

Aula-Professor2En aquest segment de la formació, Soldequip també s’ha especialitzat en les telecomunicacions, convertint-se en l’únic centre homologat per certificar l’acreditació Telco per a professionals de les operadores de telecomunicacions. Des del centre lleidatà, es forma per treballs en alçada, espais confinats i riscos elèctrics. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

També es complementa amb cursos de plataformes elevadores, ponts grua o carretons elevadors. Tot Equip-Proteccióun seguit de certificacions que també permeten l’accés a ofertes laborals. 

En definitiva, una empresa lleidatana de referència que compagina uns catàlegs al voltant de la soldadura, amb un interès en l’especialització de professionals que han de fer possible un millor mercat industrial del territori lleidatà.

SOLDEQUIP

Pol. Ind. La Nora -Nau Vitral- C/ Democràcia, 8 25660 Alcoletge Tel. 973 197419 [email protected]

Comentaris