28.01.2022 |

Sorigué s'alia amb la constructora Rubau per impulsar Neovia, nova marca d'asfalts de carretera

Amb Neovia, totes dues empreses uneixen coneixement i les seves més de sis dècades d'experiència per aconseguir nous reptes i transformar-se en una empresa de referència al sector

Arxiu, equips de l'empresa Sorigué treballen en l'asfaltatge d'una carretera ©Sorigué
Arxiu, equips de l'empresa Sorigué treballen en l'asfaltatge d'una carretera ©Sorigué
Sorigué s'alia amb la constructora Rubau per impulsar Neovia, nova marca d'asfalts de carretera

Les empreses Sorigué i la constructora Rubau han materialitzat un acord per impulsar l'empresa Neovia, un projecte que preveu convertir-se en un referent del sector del ferm i l'asfalt de carreteres amb el centre logístic a la demarcació de Girona. Sorigué i Rubau tenen la voluntat d'oferir uns serveis de producció d'aglomerats i d'asfaltatge de màxima qualitat, avalats per la trajectòria de més de sis dècades de totes dues empreses, reconegudes al sector de la construcció.

El nou projecte empresarial, Neovia catalitza l'esperit innovador d'aquesta nova empresa, conscienciada i connectada amb el seu entorn i que integra les problemàtiques mediambientals en el centre de la seva proposta, amb una referència clara, moderna i directa a la seva activitat

Neovia es dedica a la fabricació i comercialització d'aglomerats asfàltics en fred i en calent, a més d'emulsions i mescles de tota mena i els seus derivats. L'empresa a més pot realitzar el subministrament, posada en obra i aplicació dels aglomerats a través de les diverses tècniques existents. Per a això, Neovia compta amb dues plantes asfàltiques, una a la localitat de Calonge i una altra a la localitat de Girona.

L'empresa també pot dur a terme serveis de conservació i manteniment de carreteres, autopistes, vies, canalitzacions i tota classe d'infraestructures i construccions.

Aliança empresarial Sorigué, Rubau 

Sorigué és un grup empresarial fundat el 1954 a Lleida. Actualment, és una companyia referent als sectors de la tecnologia i l'enginyeria de l'aigua, els serveis, la construcció i els materials, El grup manté activitat a pràcticament tota la geografia espanyola amb seus a Lleida, Barcelona i Madrid i compta amb més de 20 societats en actiu i una plantilla mitjana de més de 4.000 treballadors.

Construccions Rubau és una empresa multinacional amb més de cinquanta anys d'història que desenvolupa de manera eficient i sostenible la seva activitat al sector de les infraestructures mitjançant la construcció, concessió, conservació i manteniment de tota mena de projectes, tant d'obra civil com d'edificació. Actua tant el territori nacional com l’internacional, ja que actualment té presència als continents americà i europeu, i compta amb una plantilla de gairebé 1.000 professionals.

Sorigué s'alia amb la constructora Rubau per impulsar Neovia, nova marca d'asfalts de carretera
comentaris