20.10.2021 |
Territoris.cat

Sorigué se suma al patrocini de les jornades d'emprenedoria Tech Spirit Barcelona

Sorigué donarà suport a diverses activitats d'aquestes jornades d'emprenedoria que entre el 23 i el 27 de febrer reuniran grans empreses, start-up i emprenedors/res, que s'organitzen en resposta a la cancel·lació del Mobile Word Congress 
Sorigué se suma al patrocini de les jornades d'emprenedoria Tech Spirit Barcelona
Sorigué se suma al patrocini de les jornades d'emprenedoria Tech Spirit Barcelona
Sorigué se suma al patrocini de les jornades d'emprenedoria Tech Spirit Barcelona

El grup empresarial Sorigué, se suma com a patrocinador al Tech Spirit Barcelona. A més, formarà part de les activitats i conferències organitzades en aquestes jornades entorn de l'emprenedoria, que impulsa Barcelona Tech City, associació privada sense ànim de lucre que agrupa més de mil companyies del sector tecnològic i digital de Barcelona, en resposta a la cancel·lació del Mobile Word Congress i el 4YFN.

La iniciativa, que es desenvoluparà del 23 al 27 de febrer, compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, l'agència catalana ACCIÓ, el Govern d'Espanya, la Mobile World Capital Barcelona, el Consorci de la Zona Franca, Barcelona Activa, la Cambra de Comerç de Barcelona i Barcelona de Serveis Municipals, i altres institucions de la comunitat start-up.

Sorigué va participar en el projecte Planta del Festival SònarL'empresa Sorigué considera indispensable sumar-se a aquest esdeveniment que, organitzat per l'ecosistema emprenedor de Barcelona, s'articula com a punt de trobada per a grans empreses, start-up, fons d'inversió internacionals i emprenedors/as, ja que s'emmarca clarament en la seva estratègia d'impuls a la innovació i la gestió del coneixement.

Inversió en innovació i tecnologia

El 2013, en el context del primer Pla Estratègic del grup, Sorigué va decidir apostar per la innovació i per aprofundir en la diversificació del seu negoci. Des d'aquesta data, la companyia va començar a invertir de manera estratègica en start-up tecnològiques destacades de l'ecosistema emprenedor, especialment de Barcelona, amb l'objectiu de donar suport a l'emprenedoria local i fomentar sinergies amb projectes que generin coneixement per a la mateixa organització.

Durant aquests anys, Sorigué ha participat com a societat inversora en més de 25 empreses de manera directa i en un total de més de 40, si es consideren també els fons de capital de risc especialitzats en start-up en els quals també ha invertit

Imatge de la Planta d'àrids  de Sorigué

Aposta pel CleanTech i PropTech

Actualment Sorigué, en el context del seu Pla Estratègic 2020, aposta per reforçar el seu suport al teixit emprenedor i la seva participació en start-up especialment en àrees vinculades a la sostenibilitat i la innovació del món de la construcció i el CleanTech. La companyia avalua la seva participació en noves start-up del sector del PropTech, sota els models de Venture Builder, que acompanyen el creixement de les empreses des de la seva creació.

Entre les start-ups que Sorigué actualment inverteix destaquenHonex, start-up que fabrica panells de material sostenible a partir de residus de fàbriques de paper; i Eolos, empresa que dissenya, fabrica i ven boies marines. Així mateix, el grup inverteix en les start-ups TradeInn i Alucan a través de Suma Capital; en Prontopiso i Carnovo a través de Antai Venture Builder, i participa en el fons de Capital de risc de Inveready Biotech III.

Sorigué se suma al patrocini de les jornades d'emprenedoria Tech Spirit Barcelona
comentaris