La cadena de supermercats lleidatana SUPSA rep el reconeixement Empresa Solidària 2016

L’Ajuntament de Lleida ha premiat, per tercer any consecutiu, la firma, propietària de Plusfresc, per la seva contribució social a la ciutat durant l’any 2015

Premi Empresa Solidaria 2016 (2) (2) interior
photo_camera Moment de lliurament del Premi Empresa Solidària 2016

L’Ajuntament de Lleida ha reconegut per tercer any consecutiu SUPSA Supermercats Pujol, empresa propietària de Plusfresc, com Empresa Solidària 2016. Amb aquest premi, es reconeix l’esforç i dedicació a favor de l’acció social, perquè aquest compromís corporatiu reverteix directament en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania i permet assolir objectius sòlids en la construcció d’un món més solidari i cohesionat.

La firma ha estat proposada per al premi per Creu Roja, FeSalut i La Dona Samaritana


“Fa molt temps que a Plusfresc creiem que és la nostra responsabilitat treballar per aconseguir una ciutat més justa. El compromís amb el nostre entorn i amb la societat lleidatana en particular és quelcom prioritari per totes i per cadascuna de les persones que formem part de la companyia”, ha afirmat Rafel Oncins, responsable de RSE a Plusfresc.

SUPSA Supermercats i Pujol ha estat proposada en aquest reconeixement per algunes de les entitats amb les quals col·labora: Creu Roja, FeSalut i La Dona Samaritana. La companyia va ajudar aquestes entitats a poder tirar endavant durant l’any 2015 diversos projectes i accions de caràcter social.

Comentaris