Tallers A. Miquel i Torrons i Mel Alemany premiats per la Cambra de Comerç de Lleida

El Premi PIME de l'any el rebia, en la seva tercera edició, l'empresa d'Agramunt Torrons Vicens, per l'interès en la creació d'ocupació, i per la projecció de la marca en l'àmbit nacional i internacional, amb la presència de botigues gurmet a tot el territori
Antoni Miquel rep l'accèssit Premis PIME de l'any de la Cambra de Comerç de Lleida
photo_camera Antoni Miquel rep l'accèssit Premis PIME de l'any de la Cambra de Comerç de Lleida

La Cambra de Comerç de Lleida va lliurar aquest dijous els Premis PIME de l'any Banco Santander 2019, un reconeixement a la tasca de les petites i mitjanes empreses lleidatanes, una activitat que és fonamental per a la creació d'ocupació i riquesa a l'àmbit local.

Els guardonats amb els Premis PIME de l'any de la Cambra de Comerç de LleidaEl Premi PIME de l'any el rebia, en la seva tercera edició, l'empresa d'Agramunt Torrons Vicens, per l'interès en la creació d'ocupació, l'aportació a l'economia local amb l'increment de la seva facturació, i per la projecció de la marca en l'àmbit nacional i internacional, amb la presència de botigues gurmet a tot el territori.

Se li reconeix la seva aposta per la innovació, amb el desenvolupament de nous productes i estratègies de comercialització, així com la seva capacitat de desestacionalització del consum de torrons i la seva implicació amb el territori, apostant per la producció pròpia de l'ametlla

Quatre accèssits

Tallers A. Miquel, rebia un reconeixement que constata la tasca important de l'empresa, amb seus a Sidamon, Valls i Andorra, en la formació de les noves generacions. La Cambra de Comerç va atorgar l'accèssit a la Formació i l'Ocupació, per la implicació i foment de la Formació Professional (FP) de la companyia. Segons el seu director, Antoni Miquel la formació i especialització dels joves en les empreses és imprescindible per aconseguir bons professionals.

Tallers A. Miquel col·labora en l'FP Dual amb l'INS Mollerussa, l'Escola de Treball Lleida, l'INS La Caparrella, La Salle La Seu d'Urgell

Premis PIME de l'any de la Cambra de Comerç de LleidaDels quatre accèssits que es van entregar, el que feia referència a l'Empresa Responsable, el rebia Torrons i Mel Alemany, l'empresa familiar d'Os de Balaguer per la seva implicació en el territori del Montsec.

Pel respecte pel medi ambient dins de l'àmbit rural on està localitzada, i la implicació d'entitats del tercer sector en el seu procés productiu

Sin título-4Accèssit a la InternacionalitzacióPAYPER SA, per la seva implantació en l'àmbit internacional amb una xarxa d'abast mundial donant servei en tots els continents i una facturació internacional que ronda el 80 % del seu total.

Accèssit a la Digitalització i Innovació per a Grup Laumont, per la creació d'una plataforma de e-commerce per obrir-se en l'àmbit mundial i la seva innovació constant en gamma de producte i elaborats.

Comentaris