23.05.2022 |
Territoris.cat

Tallers A. Miquel patrocinarà un equip de futbol 7 que participarà en les competicions que organitza ACELL

Participants en el conveni de Tallers A. Miquel i el Club Esportiu Balafia 1
Participants en el conveni de Tallers A. Miquel i el Club Esportiu Balafia
Tallers A. Miquel patrocinarà un equip de futbol 7 que participarà en les competicions que organitza ACELL

La companyia Tallers A. Miquel farà possible que l'UE Balàfia incorpori a les seves files una secció de futbol 7 Special Olympics, una aliança que converteix al club lleidatà en el primer a comptar amb un equip que podrà participar en les competicions que s'impulsen des de la Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL).

El projecte es desplegarà amb la complicitat de l'associació Pibody, ACELLSpecial Olympics i l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), els responsables de les entitats, començant pel director general de Tallers A. Miquel, Antoni Miquel, el president del Club Paco Rodríguez, Marga, Lladonet, Álvaro Terreros, Seri Grimau i Josep Maria Bosch, van participar en la presentació del projecte.

La voluntat de l'UE Balàfia és poder organitzar un torneig solidari de futbol 7 al mes de desembre, en el que hi puguin participar jugadors amb diversitat funcional i equips federats, per tal que la pràctica esportiva es pugui convertir en una estratègia de normalitat inclusiva.

La recaptació d'aquest i altres competicions que es puguin organitzar ama aquest col·lectiu de jugadors, es destinarà íntegrament als projectes de l'IRBLleida

El coordinador d'ACELL, Álvaro Terreros, va destacar que la pràctica de l'esport millora la qualitat de vida de les persones amb discapacitats, i per aquest motiu s'organitzen competicions per fomentar l'activitat física de manera regular i continuada d'aquestes persones. Per la seva banda la responsable de l'associació Pibody, Marga Lladonet, va ressaltar, que gràcies a la complicitat dels Special Olympics persones que no poden competir en l'àmbit federatiu, sí que poden gaudir de la pràctica esportiva.
 

L'empresari Antoni Miquel en la presentació del projecte Special Olympics UE BalàfiaCal recordar que l'UE Balàfia, ja va fer un pas en l'àmbit inclusiu de persones amb discapacitats, aquesta temporada, essent el primer club a inscriure en les competicions de la Federació Catalana de Futbol, un equip inclusiu que participa en la Lliga de Quarta Catalana, un projecte que s'ha desplegat amb la col·laboració de l'associació Pibody.

Compromís de Tallers A. Miquel per la formació, cooperació i l'esport

Tallers A. Miquel, l'empresa distribuïdora dels carretons elevadors Linde, que té la seva seu a Sidamon, i delegacions a Valls i Andorra, compta amb una àrea de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) molt arrelada al territori, amb vinculacions amb l'ensenyament i la Formació Professional, la cooperació social i humanitària i l'esport. El seu director A. Miquel assegura que la complicitat amb els centres educatius, garanteixen que les noves generacions assoleixen un alt nivell de qualificació professional, al mateix temps que la sensibilitat pels valors de solidaritat, la convivència, i el respecte pel seu entorn.

Cal recordar que al maig del 2017, la companyia va rebre el Premi del Consell Català de Formació Professional, que atorga la Generalitat de Catalunya, per la tasca duta a terme per l'empresari Antoni Miquel, especialment en el gran interès pe la formació continuada dels seus treballadors, un afany que ha traslladat a l'àmbit dels centres de Formació Professional de la demarcació de Lleida

Tallers A. Miquel patrocinarà un equip de futbol 7 que participarà en les competicions que organitza ACELL
comentaris